Sahte İçkiden Ölenlerin Sayısı 48'e Yükseldi

18.12.2021 - 17:26, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 984+ kez okundu.
 

Sahte İçkiden Ölenlerin Sayısı 48'e Yükseldi

Sahte içki kaynaklı ölümler artmaya devam ediyor. Türkiye genelinde sahte içkiden ölenlerin sayısı 48'e yükseldi.

Son 24 saat içinde farklı şehirlerde 6 kişi daha metil alkol nedeniyle yaşamını yitirdi.Toplam 13 ilde sahte içki nedeniyle ölenlerin sayısı 48'e yükseldi.   En çok can kaybının yaşandığı il ise İstanbul. 22 kişinin yaşamını yitirdiği kentte yoğun bakımda tedavi gören 16 kişinin hayati tehlikesi devam ediyor. Güvenlik güçlerinin, ölümlere neden olan sahte içki depolarına yönelik operasyonları tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak İstanbul Büyükçekmece'de yapılan operasyonda 1,5 ton sahte alkol yakalandı. 2 kişi gözaltına alındı.   18 KİŞİ TUTUKLANDI Türkiye genelinde devam eden operasyonlada gözaltına alınanların sayısı 100'e yaklaştı. 18 şüpheli ise tutuklandı.
Sahte içki kaynaklı ölümler artmaya devam ediyor. Türkiye genelinde sahte içkiden ölenlerin sayısı 48'e yükseldi.

Son 24 saat içinde farklı şehirlerde 6 kişi daha metil alkol nedeniyle yaşamını yitirdi.Toplam 13 ilde sahte içki nedeniyle ölenlerin sayısı 48'e yükseldi.

 

En çok can kaybının yaşandığı il ise İstanbul. 22 kişinin yaşamını yitirdiği kentte yoğun bakımda tedavi gören 16 kişinin hayati tehlikesi devam ediyor. Güvenlik güçlerinin, ölümlere neden olan sahte içki depolarına yönelik operasyonları tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak İstanbul Büyükçekmece'de yapılan operasyonda 1,5 ton sahte alkol yakalandı. 2 kişi gözaltına alındı.

 

18 KİŞİ TUTUKLANDI

Türkiye genelinde devam eden operasyonlada gözaltına alınanların sayısı 100'e yaklaştı. 18 şüpheli ise tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.