Bugün İstanbul'da Ekonomi Zirvesi Yapılacak

13.12.2021 - 15:52, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2331+ kez okundu.
 

Bugün İstanbul'da Ekonomi Zirvesi Yapılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan; İstanbul'da Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ve kamu bankaların genel müdürleriyle görüşecek.

Bugün İstanbul'da ekonomi zirvesi yapılacak.   Cumhurbaşkanı Erdoğan; Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu ve kamu bankaları genel müdürleri ile görüşecek.   Dolar/TL'nin 14 seviyesini aşmasından sonra Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan dövize satım yönünde dördüncü müdahale geldi. Müdahale sonrası dolar/TL 14,12 seviyelerinde hareket ediyor.   Merkez Bankası, 1 Aralık, 3 Aralık ve 10 Aralık tarihinde doğrudan döviz müdahalesinde bulunduğunu duyurmuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan; İstanbul'da Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ve kamu bankaların genel müdürleriyle görüşecek.

Bugün İstanbul'da ekonomi zirvesi yapılacak.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu ve kamu bankaları genel müdürleri ile görüşecek.

 

Dolar/TL'nin 14 seviyesini aşmasından sonra Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan dövize satım yönünde dördüncü müdahale geldi. Müdahale sonrası dolar/TL 14,12 seviyelerinde hareket ediyor.

 

Merkez Bankası, 1 Aralık, 3 Aralık ve 10 Aralık tarihinde doğrudan döviz müdahalesinde bulunduğunu duyurmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.