EŞİTLİKTE BİRLİK, HERKESE EŞİTLİK

GÜNDEM 11.12.2021 - 10:14, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1579+ kez okundu.
 

EŞİTLİKTE BİRLİK, HERKESE EŞİTLİK

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN "EŞİTLİKTE BİRLİK, HERKESE EŞİTLİK" ADINA ÖRNEK ÇALIŞMA PLANI AÇIKLANDI!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı ve ayrımcılığa uğrayan dezavantajlı grupların toplumsal hayata adapte olmasını amaçlayan Yerel Eşitlik Eylem Planı, ilk kez 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nde, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in ev sahipliğinde düzenlenen lansmanda açıklandı.   Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda halkın ve basın mensuplarının da katılımıyla gerçekleşen lansman, sunucu Tuluhan Tekelioğlu’nun hazırladığı “Eşitlik Belgeseli”yle başladı. MBB Başkanı Vahap Seçer’in açılış konuşmasının ardından MBB Kadın Şube Müdürü Edibe Sahil, Yerel Eşitlik Eylem Planı’nı anlattı.   Toplantı, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü, Cinsiyet Eşitliği İzleme Derneği Başkanı Prof. Dr. Gülay Toksöz, BM Kadın Birimi Proje Analisti Ülkem Önal, Mersin KA.DER Temsilcisi İlksen Sorguç Dinçer gibi proje destekçilerinin ve danışmanlarının konuşmalarıyla sona ererken yetkililer, toplantı sonunda ulusal ve yerel basın temsilcilerinin sorularını yanıtladı.
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN "EŞİTLİKTE BİRLİK, HERKESE EŞİTLİK" ADINA ÖRNEK ÇALIŞMA PLANI AÇIKLANDI!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı ve ayrımcılığa uğrayan dezavantajlı grupların toplumsal hayata adapte olmasını amaçlayan Yerel Eşitlik Eylem Planı, ilk kez 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nde, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in ev sahipliğinde düzenlenen lansmanda açıklandı.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda halkın ve basın mensuplarının da katılımıyla gerçekleşen lansman, sunucu Tuluhan Tekelioğlu’nun hazırladığı “Eşitlik Belgeseli”yle başladı. MBB Başkanı Vahap Seçer’in açılış konuşmasının ardından MBB Kadın Şube Müdürü Edibe Sahil, Yerel Eşitlik Eylem Planı’nı anlattı.

 

Toplantı, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü, Cinsiyet Eşitliği İzleme Derneği Başkanı Prof. Dr. Gülay Toksöz, BM Kadın Birimi Proje Analisti Ülkem Önal, Mersin KA.DER Temsilcisi İlksen Sorguç Dinçer gibi proje destekçilerinin ve danışmanlarının konuşmalarıyla sona ererken yetkililer, toplantı sonunda ulusal ve yerel basın temsilcilerinin sorularını yanıtladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.