Emanullah Gündüz Ankara'da Millet Haber TV’de

SİYASET 08.12.2021 - 08:11, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2374+ kez okundu.
 

Emanullah Gündüz Ankara'da Millet Haber TV’de

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Sayın Sinan Burhan'a çalışma ziyaretinde bulundu ve Genel Yayın yönetmenliğini Sinan Burhan'ın yaptığı Millet Haber Ajansına bağlı Millet Haber TV'de canlı yayın konuğu oldu. Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah Gündüz Ankara'da Millet Haber TV’de Milletin Gündemi programında Gazeteci Olcay Eşgi'nin canlı yayın konuğu oldu.  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir siyasi parti lideri olma vasfını taşımadığını belirten Gündüz, Kılıçdaroğlu Lider değil ancak bir grup başkan vekili olur. Meclis’te dün gece bütçe görüşmeleri sırasında yaptığı hareketi de hatırlatan Gündüz, Kılıçdaroğlu’nu artık aile ortamında izlemek dinlemek mümkün değil Kılıçdaroğlu'na sansür uygulamak lazım sokaktaki vatandaşın yapmayacağı edep dışı ahlak dışı bir hareket yapmıştır dedi. Sosyal Medyada oluşan bilgi kirliliğinin de altını çizen Gündüz bu konuda eksiklikler olduğunu söyledi.  Şuan yaşı tutmadığı için 2023'te Cumhurbaşkanı adayı olamayacağını  ancak 2033 yılında Cumhurbaşkanlığına aday olacağını açıklayan Gündüz mantıklı, ayakları yere basan ve tam donanımlı olarak siyasete hazırlandıklarını kaydetti. Gündüz, Türkiye’nin bir göçmen bakanlığı’na ihtiyacı olduğunun da altını çizdi.

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Sayın Sinan Burhan'a çalışma ziyaretinde bulundu ve Genel Yayın yönetmenliğini Sinan Burhan'ın yaptığı Millet Haber Ajansına bağlı Millet Haber TV'de canlı yayın konuğu oldu.

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah Gündüz Ankara'da Millet Haber TV’de Milletin Gündemi programında Gazeteci Olcay Eşgi'nin canlı yayın konuğu oldu. 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir siyasi parti lideri olma vasfını taşımadığını belirten Gündüz, Kılıçdaroğlu Lider değil ancak bir grup başkan vekili olur. Meclis’te dün gece bütçe görüşmeleri sırasında yaptığı hareketi de hatırlatan Gündüz, Kılıçdaroğlu’nu artık aile ortamında izlemek dinlemek mümkün değil Kılıçdaroğlu'na sansür uygulamak lazım sokaktaki vatandaşın yapmayacağı edep dışı ahlak dışı bir hareket yapmıştır dedi. Sosyal Medyada oluşan bilgi kirliliğinin de altını çizen Gündüz bu konuda eksiklikler olduğunu söyledi. 
Şuan yaşı tutmadığı için 2023'te Cumhurbaşkanı adayı olamayacağını  ancak 2033 yılında Cumhurbaşkanlığına aday olacağını açıklayan Gündüz mantıklı, ayakları yere basan ve tam donanımlı olarak siyasete hazırlandıklarını kaydetti.
Gündüz, Türkiye’nin bir göçmen bakanlığı’na ihtiyacı olduğunun da altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.