İyi Parti Kadın kolları Dünya kadın hakIarı gününü kutIadı.

SİYASET 07.12.2021 - 10:03, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1453+ kez okundu.
 

İyi Parti Kadın kolları Dünya kadın hakIarı gününü kutIadı.

İyi Partili Kadınlar; Bütün kadınların 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Gününü kutluyor, eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini diliyoruz. dediler.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türkiye’deki Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı’nın verildiği bu gün aynı zamanda Dünya Kadın Hakları Günü olarak kutlanmaktadır.  Bugün Dünya Kadın Hakları Günü...Her yıl 5 Aralık tarihinde yaşanan Dünya Kadın Hakları Günü için tüm yurdu heyecan sardı. İYI Parti Adana Kadın Politikaları il  Başkanlığı da  5 Aralık Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkının verilmesinin 87. yıl dönümünde, il başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ve il Sekreteri Mehmet Basagalar ın da katılımıyla, GIK Üyesi Ümmü Gülsüm Paksoy, Çukurova  Belediye Başkan yardımcısı ve meclis üyesi  Azime Kocacık , Seyhan Belediye meclis üyesi Sultan Zeynep Erciyes, Yüreğir Belediye meclis üyesi Zeynep Çelik ve Aladağ Belediye  meclis üyesi  Solmaz Kayalı Durak ı"Seçilmeyi Başaran Kadınlar toplantısında konuk etti. İl Başkan yardımcısı Adana Kadın Politikaları Başkanı Çiğdem Akça  günün anlam ve önemine uygun açılış konuşmasını yaptı. Toplantıda sırasıyla söz alan seçilmiş kadınlar,  başta ulu önder Atatürk' ü sevgi ve saygıyla andılar. Sırasıyla özgeçmiş, siyasete girme nedenleri ve seçilme hikayelerini, hedeflerini anlattılar. Son olarak söz alan İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, " Iyi Partimizi genel başkanımız Sayın Meral Akşener 'e verdiğimiz söz doğrultusunda Adana birinci parti yapacağız. Partimizin en çalışkan kesimi olan siz kadınlarımızla iktidar olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Hepinize yaptığınız çalışmalar için  çok teşekkür ederim " dedi.
İyi Partili Kadınlar; Bütün kadınların 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Gününü kutluyor, eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini diliyoruz. dediler.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türkiye’deki Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı’nın verildiği bu gün aynı zamanda Dünya Kadın Hakları Günü olarak kutlanmaktadır. 

Bugün Dünya Kadın Hakları Günü...Her yıl 5 Aralık tarihinde yaşanan Dünya Kadın Hakları Günü için tüm yurdu heyecan sardı.

İYI Parti Adana Kadın Politikaları il  Başkanlığı da  5 Aralık Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkının verilmesinin 87. yıl dönümünde, il başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ve il Sekreteri Mehmet Basagalar ın da katılımıyla, GIK Üyesi Ümmü Gülsüm Paksoy, Çukurova  Belediye Başkan yardımcısı ve meclis üyesi  Azime Kocacık , Seyhan Belediye meclis üyesi Sultan Zeynep Erciyes, Yüreğir Belediye meclis üyesi Zeynep Çelik ve Aladağ Belediye  meclis üyesi  Solmaz Kayalı Durak ı"Seçilmeyi Başaran Kadınlar toplantısında konuk etti.

İl Başkan yardımcısı Adana Kadın Politikaları Başkanı Çiğdem Akça  günün anlam ve önemine uygun açılış konuşmasını yaptı.

Toplantıda sırasıyla söz alan seçilmiş kadınlar,  başta ulu önder Atatürk' ü sevgi ve saygıyla andılar. Sırasıyla özgeçmiş, siyasete girme nedenleri ve seçilme hikayelerini, hedeflerini anlattılar.

Son olarak söz alan İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, " Iyi Partimizi genel başkanımız Sayın Meral Akşener 'e verdiğimiz söz doğrultusunda Adana birinci parti yapacağız. Partimizin en çalışkan kesimi olan siz kadınlarımızla iktidar olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Hepinize yaptığınız çalışmalar için  çok teşekkür ederim " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.