"Bugün yaşadığımız ekonomik tablo planlı bir soygundur"

SİYASET 28.11.2021 - 19:09, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1554+ kez okundu.
 

"Bugün yaşadığımız ekonomik tablo planlı bir soygundur"

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş partisinin İstanbul il kongresinde konuştu.   Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) İstanbul il kongresi görkemli bir katılımla gerçekleştirildi. Fuat Şengül'ün yeniden il başkanı seçildiği kongreye çok sayıda siyasi partinin temsilcileri de katıldı.   Sinevizyon gösteriminin de yapıldığı kongrenin onur konuğu BTP lideri Hüseyin Baş'tı. BTP lideri konuşmasına Ayasofya Camii'nde Atatürk için yaptıkları mevlid başvurusunun reddedilmesine değinerek başladı. Hüseyin Baş, "Öyle bir durumdayız ki şunu da soramıyoruz; sen kimin mekanından kimi kovalıyorsun. Halbuki en çok ona yakışmaz mıydı orada mevlid okunması. Biz bunu Gazi Mustafa Kemal'in hayatında da gördük. Ayasofya Camiinde 70 bin hemşehrinin katıldığı bir mevlid organize ediyor ve bunu radyolardan canlı yayınlatıyor. Yani Orada mevlid okutma adetini başlatan da Gazi Mustafa Kemal Atatürk. İstanbul 4.5 yıl işgal altında kalmış bir şehir. Galata Kulesi'nde 4.5 yıl İngiliz bayrağı sallandı. Bu İstanbul'un birinci Fatihi Fatih Sultan Mehmet Han ama bu İstanbul'u işgalden kurtarmış ikinci Fatihi de Gazi Mustafa Kemal Atatürk'tür. Bunu da onlara öğreteceğiz hiç kimsenin kuşkusu olmasın." dedi.    

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş partisinin İstanbul il kongresinde konuştu.

 

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) İstanbul il kongresi görkemli bir katılımla gerçekleştirildi. Fuat Şengül'ün yeniden il başkanı seçildiği kongreye çok sayıda siyasi partinin temsilcileri de katıldı.  

Sinevizyon gösteriminin de yapıldığı kongrenin onur konuğu BTP lideri Hüseyin Baş'tı.

BTP lideri konuşmasına Ayasofya Camii'nde Atatürk için yaptıkları mevlid başvurusunun reddedilmesine değinerek başladı. Hüseyin Baş, "Öyle bir durumdayız ki şunu da soramıyoruz; sen kimin mekanından kimi kovalıyorsun. Halbuki en çok ona yakışmaz mıydı orada mevlid okunması. Biz bunu Gazi Mustafa Kemal'in hayatında da gördük. Ayasofya Camiinde 70 bin hemşehrinin katıldığı bir mevlid organize ediyor ve bunu radyolardan canlı yayınlatıyor. Yani Orada mevlid okutma adetini başlatan da Gazi Mustafa Kemal Atatürk. İstanbul 4.5 yıl işgal altında kalmış bir şehir. Galata Kulesi'nde 4.5 yıl İngiliz bayrağı sallandı. Bu İstanbul'un birinci Fatihi Fatih Sultan Mehmet Han ama bu İstanbul'u işgalden kurtarmış ikinci Fatihi de Gazi Mustafa Kemal Atatürk'tür. Bunu da onlara öğreteceğiz hiç kimsenin kuşkusu olmasın." dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.