Kripto Para Borsasında Yeni Bir Vurgun Yaşandı

EKONOMİ 24.11.2021 - 12:31, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1895+ kez okundu.
 

Kripto Para Borsasında Yeni Bir Vurgun Yaşandı

Son zamanlarda gözde yatırım araçlarından birisi haline gelen kripto para borsasında yeni bir vurgun daha yaşandı. Hecoin ismi ile işlem gören kripto para buhar oldu.

Yavuz Burul isimli bir kişi tarafından kurulan şirket üzerinden işlem gören Hecoin'in buharlaştığı sosyal medya kullanıcıların yorumları üzerinden anlaşıldı. 400 dolardan hızlı şekilde 2 dolar seviyesine düşen coin yüzlerce kişiyi mağdur etti.   Hint Okyanusu’nda bulunan Seyşeller adası merkezli olan Heroes&Empires Coin şirketine ait kripto paraya yatırım yapanlar tepkilerini sosyal medya üzerinden gösterdi. Kullanıcılar özellikle sosyal medyadan Hecoin'in reklamını yapan ve öneren fonemonlere sitem etti.   Yaşanan olaydan sonra ne kadar paranın buhar olduğu ise bilinemiyor. İlk olarak kendisine ait mobil uygulaması kapanan firmanın 'Hecoin Network' isimli sosyal medya hesapları tek tek kapandı.
Son zamanlarda gözde yatırım araçlarından birisi haline gelen kripto para borsasında yeni bir vurgun daha yaşandı. Hecoin ismi ile işlem gören kripto para buhar oldu.

Yavuz Burul isimli bir kişi tarafından kurulan şirket üzerinden işlem gören Hecoin'in buharlaştığı sosyal medya kullanıcıların yorumları üzerinden anlaşıldı. 400 dolardan hızlı şekilde 2 dolar seviyesine düşen coin yüzlerce kişiyi mağdur etti.

 

Hint Okyanusu’nda bulunan Seyşeller adası merkezli olan Heroes&Empires Coin şirketine ait kripto paraya yatırım yapanlar tepkilerini sosyal medya üzerinden gösterdi. Kullanıcılar özellikle sosyal medyadan Hecoin'in reklamını yapan ve öneren fonemonlere sitem etti.

 

Yaşanan olaydan sonra ne kadar paranın buhar olduğu ise bilinemiyor. İlk olarak kendisine ait mobil uygulaması kapanan firmanın 'Hecoin Network' isimli sosyal medya hesapları tek tek kapandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.