Acun Ilıcalı: O Ses Türkiye Hakkında Konuştu

GÜNDEM 20.11.2021 - 16:12, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1344+ kez okundu.
 

Acun Ilıcalı: O Ses Türkiye Hakkında Konuştu

TV8 medya patronu Acun Ilıcalı, son zamanlarda biteceği iddia edilen O Ses Türkiye hakkında konuştu.

Acun Ilıcalı, "Neden programı bitireyim? Zevk aldığım program. Jürimi ise çok seviyorum, hiç öyle huyum da yoktur."   Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği, jüri koltuğunda Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç'un oturduğu O Ses Türkiye'nin reytinglerde istenilen başarıya ulaşamadığı için final yapacağı iddia edildi. Hadise’nin O Ses Türkiye’ye veda etmesinden sonra reytinglerde düşüş olduğu konusunda Acun Ilıcalı açıklamada bulundu.   Acun Ilıcalı, "Jürimizden mutluyuz. Neden programı bitireyim? Zevk aldığım program. Jürimi seviyorum, hiç öyle huyum da yoktur." Acun Ilıcalı gelen sorulara "Hadise'yi çok seviyorum. O Ses Rap'te var."   Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı ile görüştüğünü açıklayan Meryem Uzerli, "Birlikte bir projemiz olabilir." Meryem Uzerli'nin bu açıklamalarından sonra daha önce reddettiği Yetenek Sizsiniz Türkiye'de jüri olacağı iddiaları yeniden gündeme gelmiş "Jüri olarak değil. Bunun dışında dijital bir proje."
TV8 medya patronu Acun Ilıcalı, son zamanlarda biteceği iddia edilen O Ses Türkiye hakkında konuştu.

Acun Ilıcalı, "Neden programı bitireyim? Zevk aldığım program. Jürimi ise çok seviyorum, hiç öyle huyum da yoktur."

 

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği, jüri koltuğunda Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç'un oturduğu O Ses Türkiye'nin reytinglerde istenilen başarıya ulaşamadığı için final yapacağı iddia edildi. Hadise’nin O Ses Türkiye’ye veda etmesinden sonra reytinglerde düşüş olduğu konusunda Acun Ilıcalı açıklamada bulundu.

 

Acun Ilıcalı, "Jürimizden mutluyuz. Neden programı bitireyim? Zevk aldığım program. Jürimi seviyorum, hiç öyle huyum da yoktur." Acun Ilıcalı gelen sorulara "Hadise'yi çok seviyorum. O Ses Rap'te var."

 

Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı ile görüştüğünü açıklayan Meryem Uzerli, "Birlikte bir projemiz olabilir." Meryem Uzerli'nin bu açıklamalarından sonra daha önce reddettiği Yetenek Sizsiniz Türkiye'de jüri olacağı iddiaları yeniden gündeme gelmiş "Jüri olarak değil. Bunun dışında dijital bir proje."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.