Samsung'un 2022'de 52 Yeni Telefon Modelini Piyasaya Sürmeye Hazırlanıyor

16.11.2021 - 20:07, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2081+ kez okundu.
 

Samsung'un 2022'de 52 Yeni Telefon Modelini Piyasaya Sürmeye Hazırlanıyor

Samsung'un 2022 yılında 52 yeni telefon modeli ile piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. Ayrıca katlanabilir telefonlarıyla bilinen Samsung bu segmentteki satışlarını katlamayı planlıyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung cep telefonları dahil olmak üzere birçok akıllı ürün üretiyor. Dünyanın en çok telefon satan firması Samsung birçok tüketici grubuna birden hitap ediyor. Giriş, orta ve ileri seviyede şirketin birçok telefonu bulunuyor. Bu nedenle Samsung rakibi Apple'dan çok daha fazla cep telefonu modeli üretiyor. TOPLAM 52 MODEL Samsung'un 2022 yılında kaç farklı model üreteceği ortaya çıktı. Şirket 2022 yılında 52 farklı telefon modelini piyasaya sürmek için hazırlık yaptığı öğrenildi. Samsung'un seneye piyasaya çıkaracağı katlanabilir modelleri Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Z Fold 4 modellerinden 10 milyon adet üreteceği belirtildi. Bu da şirketin katlanabilir cihaz üretiminde satış hedeflerinin de belirlendiği anlamına geliyor. Samsung ayrıca S22 serisinde 38 milyon adetlik üretim kapasitesi belirledi. Galaxy S21 FE'nin satış hedefi 9 milyon üzerinde. Bu telefonun Ocak 2022 yılında piyasaya çıkması bekleniyor. Samsung, Galaxy A13, Galaxy 33 5G ve Galaxy A53 5G'den oluşan A serisinde 78 milyon adetlik bir üretim hedefi belirledi. SAMSUNG'UN GELECEĞİ KATLANABİLİR Samsung halihazırda ayda 260 bin adet katlanabilir ekran üretiyor. Bilindiği şirket aynı zamanda dünyanın en büyük akıllı telefon tedarikçilerinden. Yani Samsung sadece telefon satmıyor aynı zamanda rakiplerine parça satıyor.Örneğin en büyük rakibi Apple'ın OLED ekranlarını Samsung veriyor. Şirket 2022 yıl sonuna kadar katlanabilir ekran üretimini aylık 1 milyon adete çıkarması hedefleniyor. Samsung sadece Güney Kore'de 1 milyon katlanabilir telefon sattı. Şirketin hedefi bu sayıyı 7 milyon adete çıkarmak.
Samsung'un 2022 yılında 52 yeni telefon modeli ile piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. Ayrıca katlanabilir telefonlarıyla bilinen Samsung bu segmentteki satışlarını katlamayı planlıyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung cep telefonları dahil olmak üzere birçok akıllı ürün üretiyor. Dünyanın en çok telefon satan firması Samsung birçok tüketici grubuna birden hitap ediyor. Giriş, orta ve ileri seviyede şirketin birçok telefonu bulunuyor. Bu nedenle Samsung rakibi Apple'dan çok daha fazla cep telefonu modeli üretiyor.


TOPLAM 52 MODEL

Samsung'un 2022 yılında kaç farklı model üreteceği ortaya çıktı. Şirket 2022 yılında 52 farklı telefon modelini piyasaya sürmek için hazırlık yaptığı öğrenildi. Samsung'un seneye piyasaya çıkaracağı katlanabilir modelleri Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Z Fold 4 modellerinden 10 milyon adet üreteceği belirtildi. Bu da şirketin katlanabilir cihaz üretiminde satış hedeflerinin de belirlendiği anlamına geliyor. Samsung ayrıca S22 serisinde 38 milyon adetlik üretim kapasitesi belirledi. Galaxy S21 FE'nin satış hedefi 9 milyon üzerinde. Bu telefonun Ocak 2022 yılında piyasaya çıkması bekleniyor. Samsung, Galaxy A13, Galaxy 33 5G ve Galaxy A53 5G'den oluşan A serisinde 78 milyon adetlik bir üretim hedefi belirledi.


SAMSUNG'UN GELECEĞİ KATLANABİLİR

Samsung halihazırda ayda 260 bin adet katlanabilir ekran üretiyor. Bilindiği şirket aynı zamanda dünyanın en büyük akıllı telefon tedarikçilerinden. Yani Samsung sadece telefon satmıyor aynı zamanda rakiplerine parça satıyor.Örneğin en büyük rakibi Apple'ın OLED ekranlarını Samsung veriyor. Şirket 2022 yıl sonuna kadar katlanabilir ekran üretimini aylık 1 milyon adete çıkarması hedefleniyor. Samsung sadece Güney Kore'de 1 milyon katlanabilir telefon sattı. Şirketin hedefi bu sayıyı 7 milyon adete çıkarmak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.