Playstore’da İlk Dokuz Ayda En Çok Satın Alınan Oyunlar

16.11.2021 - 13:25, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1382+ kez okundu.
 

Playstore’da İlk Dokuz Ayda En Çok Satın Alınan Oyunlar

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, PC ve Mac platformları ile oyun konsollarında 3 bin oyunun, mobil ve ‘free to play’ paketlerinin satışa sunuldu.

Playstore’da, 2021 yılın ilk dokuz ayında en çok satın alınan on oyun belirlendi. Spor oyunların öne çıktığı listede, yaşamda kalma ve rol yapma oyunları yer aldı.PES markası 25. yılına özel olarak yeni lisanslar, UEFA EURO 2020 modu ve gerçekçi bir oyun deneyimiyle oyuncuları sahaya çıkmaya davet eden eFootball PES 2021, en çok satılan oyunlar listesinde ilk sırada yerini aldı.   EFootball PES 2021’de oyunseverler, FC Barcelona, Manchester United, Juventus, FC Bayern München gibi Avrupa futbolunun yıldız kulüpleriyle oynama imkânı buluyor.Yeni oyuncu paketlerinde yıldız oyuncularla sözleşme yapabilme imkanı tanıyan oyunda, gerçek zamanlı çevrim içi maçlar heyecanı daha çok artırıyor.   En çok satan oyunların ikinci sırasında, oyun dünyasının en önemli serilerinden Resident Evil’ın sekizinci ana oyunu Resident Evil Village var.Korku-gerilim türüne olan Resident Evil Village’da oyuncular, her mücadeleyi birinci şahıs bakış açısıyla oynayabiliyorlar. Özellikle yeni Volta Football ve FIFA Ultimate Team ve Kariyer modlarıyla futbolu farklı açılardan deneyimleme şansı veren FIFA 21, Playstore’da bu yılın ilk dokuz ayında en çok satılan üçüncü oyun.   Her yıl büyük heyecanla beklenen FIFA serisi 2020-2021 sezonlarını kapsayan FIFA 2021, yeni özellikleri ve geliştirilmiş seçenekleriyle oyunseverlere farklı bir deneyim yaşıyor. Playstore’un en çok satılan dördüncü oyunu Football Manager 2021’de, oyuncular, 50 ülkenin 2 bin takımında menajerlik yapma fırsatı yakalıyor.
Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, PC ve Mac platformları ile oyun konsollarında 3 bin oyunun, mobil ve ‘free to play’ paketlerinin satışa sunuldu.

Playstore’da, 2021 yılın ilk dokuz ayında en çok satın alınan on oyun belirlendi. Spor oyunların öne çıktığı listede, yaşamda kalma ve rol yapma oyunları yer aldı.PES markası 25. yılına özel olarak yeni lisanslar, UEFA EURO 2020 modu ve gerçekçi bir oyun deneyimiyle oyuncuları sahaya çıkmaya davet eden eFootball PES 2021, en çok satılan oyunlar listesinde ilk sırada yerini aldı.

 

EFootball PES 2021’de oyunseverler, FC Barcelona, Manchester United, Juventus, FC Bayern München gibi Avrupa futbolunun yıldız kulüpleriyle oynama imkânı buluyor.Yeni oyuncu paketlerinde yıldız oyuncularla sözleşme yapabilme imkanı tanıyan oyunda, gerçek zamanlı çevrim içi maçlar heyecanı daha çok artırıyor.

 

En çok satan oyunların ikinci sırasında, oyun dünyasının en önemli serilerinden Resident Evil’ın sekizinci ana oyunu Resident Evil Village var.Korku-gerilim türüne olan Resident Evil Village’da oyuncular, her mücadeleyi birinci şahıs bakış açısıyla oynayabiliyorlar. Özellikle yeni Volta Football ve FIFA Ultimate Team ve Kariyer modlarıyla futbolu farklı açılardan deneyimleme şansı veren FIFA 21, Playstore’da bu yılın ilk dokuz ayında en çok satılan üçüncü oyun.

 

Her yıl büyük heyecanla beklenen FIFA serisi 2020-2021 sezonlarını kapsayan FIFA 2021, yeni özellikleri ve geliştirilmiş seçenekleriyle oyunseverlere farklı bir deneyim yaşıyor. Playstore’un en çok satılan dördüncü oyunu Football Manager 2021’de, oyuncular, 50 ülkenin 2 bin takımında menajerlik yapma fırsatı yakalıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.