MySizeID ve Dockers®’ın Yenilikçi İş Birliği

TEKNOLOJİ 16.11.2021 - 13:08, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2014+ kez okundu.
 

MySizeID ve Dockers®’ın Yenilikçi İş Birliği

Dockers® Türkiye, iade oranlarını düşürmek ve daha iyi bir müşteri deneyimi sunmak için MySizeID ile iş birliği yapıyor!   Yüksek çözünürlüklü fotoğraflara buradan ulaşabilirsiniz; we.tl/t-BnBwO6EH0A    Yenilikçi ölçüm teknolojilerinin yaratıcısı ve geliştiricisi MySizeID, Levi Strauss & Co. bünyesindeki Amerikan giyim markası Dockers® ile sözleşme imzalandığını duyurdu.    Dockers® Türkiye, MySize’ın Levi's® Türkiye ile bir yıldır süren başarılı birlikteliğinden sonra tescilli yapay zeka odaklı ölçümleme teknolojisini markaya entegre etme kararı aldı. MySizeID aracının başarılı entegrasyonu, jean giyiminde dünya lideri markanın iade oranlarını önemli miktarda düşürdü. Dockers® Türkiye İş Geliştirme Müdürü Duygu Durak bu işbirliğini “ MySize'ın Levi's Türkiye'nin iade oranlarını 47'ye varan oranda düşürerek şirketi yüksek maliyetli ters lojistikten nasıl kurtardığına şahit olduk. MySizeID uygulamasını sistemimize entegre etmemizin nedenleri arasında müşterilerimizi daha iyi tanımak ve ürün iadelerinin zorluk, zaman ve masraflarını azaltırken daha sürdürülebilir hale gelmek yer alıyor. Gösterdiği güçlü yatırım getirisi ile MySizeID, markalarımız arasında yer alarak Türkiye’de hızla ilerlemeye hazır.” şeklinde anlattı.    MySize CEO'su Ronen Luzon, “Levi’s® Türkiye ile sağladığımız başarılı birleşme ve sonuçlar bizi bu fırsata yönlendirdi. Büyük bir şirket bünyesindeki bir markayla çalışıp daha sonra şirketin farklı markalarıyla ve farklı coğrafyalarda ilerleme ve genişleme stratejimizin gelir artışımızı çok daha kısa bir zaman diliminde arttıracağına inanıyoruz. Levi's® ve Dockers® ile daha iyi bir müşteri deneyimi ve maliyet tasarrufu sağlayarak iade oranlarını düşürmek için çalışmaya devam etmeyi dört gözle bekliyoruz.” diye ekledi.

Dockers® Türkiye, iade oranlarını düşürmek ve daha iyi bir müşteri deneyimi sunmak için MySizeID ile iş birliği yapıyor!

 

Yüksek çözünürlüklü fotoğraflara buradan ulaşabilirsiniz; we.tl/t-BnBwO6EH0A 

 

Yenilikçi ölçüm teknolojilerinin yaratıcısı ve geliştiricisi MySizeID, Levi Strauss & Co. bünyesindeki Amerikan giyim markası Dockers® ile sözleşme imzalandığını duyurdu. 

 

Dockers® Türkiye, MySize’ın Levi's® Türkiye ile bir yıldır süren başarılı birlikteliğinden sonra tescilli yapay zeka odaklı ölçümleme teknolojisini markaya entegre etme kararı aldı. MySizeID aracının başarılı entegrasyonu, jean giyiminde dünya lideri markanın iade oranlarını önemli miktarda düşürdü. Dockers® Türkiye İş Geliştirme Müdürü Duygu Durak bu işbirliğini “ MySize'ın Levi's Türkiye'nin iade oranlarını 47'ye varan oranda düşürerek şirketi yüksek maliyetli ters lojistikten nasıl kurtardığına şahit olduk. MySizeID uygulamasını sistemimize entegre etmemizin nedenleri arasında müşterilerimizi daha iyi tanımak ve ürün iadelerinin zorluk, zaman ve masraflarını azaltırken daha sürdürülebilir hale gelmek yer alıyor. Gösterdiği güçlü yatırım getirisi ile MySizeID, markalarımız arasında yer alarak Türkiye’de hızla ilerlemeye hazır.” şeklinde anlattı. 

 

MySize CEO'su Ronen Luzon, “Levi’s® Türkiye ile sağladığımız başarılı birleşme ve sonuçlar bizi bu fırsata yönlendirdi. Büyük bir şirket bünyesindeki bir markayla çalışıp daha sonra şirketin farklı markalarıyla ve farklı coğrafyalarda ilerleme ve genişleme stratejimizin gelir artışımızı çok daha kısa bir zaman diliminde arttıracağına inanıyoruz. Levi's® ve Dockers® ile daha iyi bir müşteri deneyimi ve maliyet tasarrufu sağlayarak iade oranlarını düşürmek için çalışmaya devam etmeyi dört gözle bekliyoruz.” diye ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.