Red Bull Winter Edition Nar Lezzeti

YAŞAM 15.11.2021 - 09:40, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1086+ kez okundu.
 

Red Bull Winter Edition Nar Lezzeti

Havaların yavaş yavaş soğuması ve kışın kendini göstermesiyle birlikte yepyeni lezzet Red Bull Winter Edition Nar Lezzeti raflardaki yerini aldı. Kışın sevilen meyvesi narın enfes aromasını içeren bu özel lezzet, sınırlı bir süre için satışta olacak.

Bu kışın yenisi Red Bull Winter Edition Nar Lezzeti  Red Bull, Winter Edition Nar Lezzeti ile kış aylarına özel yeni bir ürünle tüketiciyle buluşuyor. 2022 yılına çok az bir zaman kala Red Bull, çok sevilen enerji içeceğinin tadını; kışın favori meyvelerinden narın lezzetiyle bir araya getiriyor. Anadolu kültüründe ‘bereket’le anılan bu meyveye; ekşi kiraz, kırmızı meyveler ve badem eşlik ediyor ve ortaya özgün bir tat çıkıyor.  Red Bull Winter Edition Nar Lezzeti, Türkiye çapındaki tüm satış noktalarında tüketicinin beğenisine sunuluyor. Red Bull Winter Edition Nar Lezzeti; misket limonu, yaban mersini, tutti frutti, hindistan cevizi & açai lezzeti, tropikal meyve, mandalina seçeneklerinin ve 2021 yaz aylarında çıkan Red Bull Summer Edition Karpuz Lezzeti’nin ardından; Editions ailesinin dokuzuncu üyesi olarak kış boyunca keyifli bir alternatif olacak.
Havaların yavaş yavaş soğuması ve kışın kendini göstermesiyle birlikte yepyeni lezzet Red Bull Winter Edition Nar Lezzeti raflardaki yerini aldı. Kışın sevilen meyvesi narın enfes aromasını içeren bu özel lezzet, sınırlı bir süre için satışta olacak.

Bu kışın yenisi Red Bull Winter Edition Nar Lezzeti 

Red Bull, Winter Edition Nar Lezzeti ile kış aylarına özel yeni bir ürünle tüketiciyle buluşuyor. 2022 yılına çok az bir zaman kala Red Bull, çok sevilen enerji içeceğinin tadını; kışın favori meyvelerinden narın lezzetiyle bir araya getiriyor. Anadolu kültüründe ‘bereket’le anılan bu meyveye; ekşi kiraz, kırmızı meyveler ve badem eşlik ediyor ve ortaya özgün bir tat çıkıyor.  Red Bull Winter Edition Nar Lezzeti, Türkiye çapındaki tüm satış noktalarında tüketicinin beğenisine sunuluyor.

Red Bull Winter Edition Nar Lezzeti; misket limonu, yaban mersini, tutti frutti, hindistan cevizi & açai lezzeti, tropikal meyve, mandalina seçeneklerinin ve 2021 yaz aylarında çıkan Red Bull Summer Edition Karpuz Lezzeti’nin ardından; Editions ailesinin dokuzuncu üyesi olarak kış boyunca keyifli bir alternatif olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.