White Dental Güçlü Kadrosuyla Yeni Yerinde!

GÜNDEM 10.11.2021 - 21:18, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1625+ kez okundu.
 

White Dental Güçlü Kadrosuyla Yeni Yerinde!

Özel Adana White Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Turgut Özal Bulvarı’nda Dt. Armağan Akın, Dt. Tunahan Karaca, Dt. Seren Gaye Halaç ve Dt. Mustafa Faruk Şahin’den oluşan diş hekimi kadrosuyla gece 24:00’e kadar ve Pazar günleri de dahil açık olarak hizmet verecek.

Daha sağlıklı dişler ve estetik bir gülüş için adres, White Dental Özel Adana White Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Turgut Özal Bulvarı’nda deneyimli diş hekimleri ve uzman kadrosuyla hizmet vermeye başladı. İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ve CHP eski Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şehir Plancısı Ulaş Çetinkaya, Av. Prof. Dr. Mustafa Topaloğlu, İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Sıtkı Polat, Dt. Süleyman Tetik, Dt. Yasemin Tetik ve misafirlerin katılımıyla birlikte kesilen açılış kurdelası sonrası poliklinik gezildi. Açılışta konuşan İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, “Adanamıza sağladıkları katkı için girişimci kardeşimize teşekkür ediyorum. Ekonomiye destek oldular. Kendilerine hayırlı uğurlu olsun. Allah hayırlı işler nasip etsin” dedi. Dt. Armağan Akın, Dt. Tunahan Karaca, Dt. Seren Gaye Halaç ve Dt. Mustafa Faruk Şahin’den oluşan diş hekimi kadrosuyla gece 24:00’e kadar ve Pazar günleri de dahil, 3 katlı yerinde hizmet veren Adana White Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği sahibi Dt. Süleyman Tetik; kliniğinde İmplant, Estetik Beyazlatma, Zirkonyum Empress Emax, Bonding, Botox, Pembe Estetik, Kanal Tedavisi, Gülüş Dizaynı, Ortodonti, Lamine, Diş Eti Tedavisi, Çocuk Diş Tedavisi, Gömülü Diş Cerrahisi yapıldığını söyledi. Mahfesığmaz Mahallesi Turgut Özal Bulvarı, Cahit Memili Apt. No:89/B Zemin Kat Çukurova/ADANA adresinde hizmet veren klinik, panaromik film cihazı ile birlikte teknolojiye uyum sağlayan ağız içi dijital tarayıcı ile çağı yakalayan bir donanıma sahip. Ayrıca Dt. Süleyman Tetik, pandemi kurallarına uygun şekilde hasta kabulü yapıldığını söyledi.
Özel Adana White Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Turgut Özal Bulvarı’nda Dt. Armağan Akın, Dt. Tunahan Karaca, Dt. Seren Gaye Halaç ve Dt. Mustafa Faruk Şahin’den oluşan diş hekimi kadrosuyla gece 24:00’e kadar ve Pazar günleri de dahil açık olarak hizmet verecek.

Daha sağlıklı dişler ve estetik bir gülüş için adres, White Dental Özel Adana White Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Turgut Özal Bulvarı’nda deneyimli diş hekimleri ve uzman kadrosuyla hizmet vermeye başladı.


İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ve CHP eski Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şehir Plancısı Ulaş Çetinkaya, Av. Prof. Dr. Mustafa Topaloğlu, İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Sıtkı Polat, Dt. Süleyman Tetik, Dt. Yasemin Tetik ve misafirlerin katılımıyla birlikte kesilen açılış kurdelası sonrası poliklinik gezildi.


Açılışta konuşan İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, “Adanamıza sağladıkları katkı için girişimci kardeşimize teşekkür ediyorum. Ekonomiye destek oldular. Kendilerine hayırlı uğurlu olsun. Allah hayırlı işler nasip etsin” dedi.


Dt. Armağan Akın, Dt. Tunahan Karaca, Dt. Seren Gaye Halaç ve Dt. Mustafa Faruk Şahin’den oluşan diş hekimi kadrosuyla gece 24:00’e kadar ve Pazar günleri de dahil, 3 katlı yerinde hizmet veren Adana White Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği sahibi Dt. Süleyman Tetik; kliniğinde İmplant, Estetik Beyazlatma, Zirkonyum Empress Emax, Bonding, Botox, Pembe Estetik, Kanal Tedavisi, Gülüş Dizaynı, Ortodonti, Lamine, Diş Eti Tedavisi, Çocuk Diş Tedavisi, Gömülü Diş
Cerrahisi yapıldığını söyledi.


Mahfesığmaz Mahallesi Turgut Özal Bulvarı, Cahit Memili Apt. No:89/B Zemin Kat Çukurova/ADANA adresinde hizmet veren klinik, panaromik film cihazı ile birlikte teknolojiye uyum sağlayan ağız içi dijital tarayıcı ile çağı yakalayan bir donanıma sahip. Ayrıca Dt. Süleyman Tetik, pandemi kurallarına uygun şekilde hasta kabulü yapıldığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.