Kızılay dostu okuldan kan bağışı

SAĞLIK 08.11.2021 - 08:25, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1375+ kez okundu.
 

Kızılay dostu okuldan kan bağışı

Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında eğitim kurumları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve daha birçok kişi ve kurum Kızılay için adete kan bağışı seferberliği yaşattı. Bu kapsamda, Kızılay dostu Final Okulları da iyilik kervanına katıldı. Okulda düzenlenen kan bağışı töreninde bir konuşma yapan Okul Kurucusu Şevket Ertem, Kızılay’ın önemine vurgu yaparak, bu bilincin çok erken yaşlarda çocukların beynine adeta kazınması gerektiğini söyledi. Kızılay’ın nerede bir felaket varsa orada bulunduğunu, kan stokları ile hastalara can olduğunu anlatan Şevket Ertem, “Biz de Kızılay’a desteği bir vatandaşlık görevi sayıyoruz” dedi. Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı ise iyiliğe omuz veren okul kurucusu Şevket Ertem, okul yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrencileri tebrik ederek, “Kervanımız her geçen gün daha da fazla genişliyor. Yardımsever halkımızın destekleri bizim en büyük gücümüz. Bir Kızılay dostu olarak her yıl geleneksel kan bağışında bulunan değerli eğitim kurumumuzun kurucusunu ve eğitim kadrosunu yaptıkları bu kadirşinaslıktan dolayı kutluyorum” dedi. Kurucu Şevket Ertem’in oğlu Oğuzhan Ertem ve tüm bağışçılara teşekkür eden Ramazan Saygılı, 18 yaşına gelen her sağlıklı bireyin kan verebileceğini hatırlatarak, sözlerini tamamladı.
Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında eğitim kurumları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve daha birçok kişi ve kurum Kızılay için adete kan bağışı seferberliği yaşattı. Bu kapsamda, Kızılay dostu Final Okulları da iyilik kervanına katıldı.
Okulda düzenlenen kan bağışı töreninde bir konuşma yapan Okul Kurucusu Şevket Ertem, Kızılay’ın önemine vurgu yaparak, bu bilincin çok erken yaşlarda çocukların beynine adeta kazınması gerektiğini söyledi. Kızılay’ın nerede bir felaket varsa orada bulunduğunu, kan stokları ile hastalara can olduğunu anlatan Şevket Ertem, “Biz de Kızılay’a desteği bir vatandaşlık görevi sayıyoruz” dedi.
Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı ise iyiliğe omuz veren okul kurucusu Şevket Ertem, okul yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrencileri tebrik ederek, “Kervanımız her geçen gün daha da fazla genişliyor. Yardımsever halkımızın destekleri bizim en büyük gücümüz. Bir Kızılay dostu olarak her yıl geleneksel kan bağışında bulunan değerli eğitim kurumumuzun kurucusunu ve eğitim kadrosunu yaptıkları bu kadirşinaslıktan dolayı kutluyorum” dedi.
Kurucu Şevket Ertem’in oğlu Oğuzhan Ertem ve tüm bağışçılara teşekkür eden Ramazan Saygılı, 18 yaşına gelen her sağlıklı bireyin kan verebileceğini hatırlatarak, sözlerini tamamladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.