İyi Parti Adana İl Başkanlığı Tarım fuarında.

EKONOMİ 02.11.2021 - 21:49, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1598+ kez okundu.
 

İyi Parti Adana İl Başkanlığı Tarım fuarında.

Tüyap Adana’da Çukurova bölgesinin en büyük tarım Fuarı açıldı.

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu İyi Parti İl ve İlçe teşkilatlarıyla birlikte, 14. Adana Tarım ve Sera-Bahçe Fuarı’nda  katılarak Türkiye’nin bereketli topraklarına sahip olan Adana'da tarıma sahip çıkılması gerektiğini birkez daha vurguladı. Çukurova’nın tarımın hak ettiği yere gelmesinin önemine dikkat çeken İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu  “Tarımda yeni teknoloji ve fırsatların sunulduğu güzel bir fuardayız.Bu sene 14’üncüsü düzenlenen Adana Uluslararası Tarım ve Sera-Bahçe Fuarı, 2 yıl aradan sonra yeniden açılarak son teknoloji tarım ürünlerini sergiliyor. Açılan fuarın İlimiz, üreticilerimiz ve sektör için faydalı,Katılımcı firmalar için bol kazançlı   bir fuar olmasını diliyorum” dedi. Fuarın açılışına Adana Valisi Süleyman Elban, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem,İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bilgiç, ve çok sayıda konuk katıldı.  
Tüyap Adana’da Çukurova bölgesinin en büyük tarım Fuarı açıldı.

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu İyi Parti İl ve İlçe teşkilatlarıyla birlikte, 14. Adana Tarım ve Sera-Bahçe Fuarı’nda  katılarak Türkiye’nin bereketli topraklarına sahip olan Adana'da tarıma sahip çıkılması gerektiğini birkez daha vurguladı.

Çukurova’nın tarımın hak ettiği yere gelmesinin önemine dikkat çeken İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu  “Tarımda yeni teknoloji ve fırsatların sunulduğu güzel bir fuardayız.Bu sene 14’üncüsü düzenlenen Adana Uluslararası Tarım ve Sera-Bahçe Fuarı, 2 yıl aradan sonra yeniden açılarak son teknoloji tarım ürünlerini sergiliyor. Açılan fuarın İlimiz, üreticilerimiz ve sektör için faydalı,Katılımcı firmalar için bol kazançlı   bir fuar olmasını diliyorum” dedi.

Fuarın açılışına Adana Valisi Süleyman Elban, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem,İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bilgiç, ve çok sayıda konuk katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.