GATEOFTEC KAPILARINI AÇIYOR

EKONOMİ 30.10.2021 - 14:36, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2397+ kez okundu.
 

GATEOFTEC KAPILARINI AÇIYOR

  Türk ihracatının gözde projesi GateofTec yeni dönemde kapıların ihracatçılara açıyor. Türk ihracatının ihtiyaç duyduğu tüm dönüşümleri içerisinde barındıran proje ile ihracatta yeni bir dönem başlayacak. İhracatı Geliştirme Merkezi (İGEME) Türk ihracatını geliştirmek ve ihracatçılara destek olmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu hedef doğrultusunda gün geçtikçe değişen ve gelişen piyasayı takip ederek günümüz dünyasına uygun projelerle ihracatçıların karşısına çıkıyor. GateofTec Nedir B2B e-ticaret portalı olan Gateoftec günümüz dünyasında artan rekabet ortamında firmanızın internet üzerinde bilinirliğini arttırırken profil bilgilerinizin internette bulunmasını kolaylaştırır. Yurt dışına ihracat yapmada firmanıza yardımcı olacak ve yurt dışındaki firmalarla bağlantı kurmanızı sağlayacak olan proje firmalara yurt dışı pazarında yer almasını sağlarken diğer yandan Ekonomi Bakanlığı’nca belirlenen desteklerden faydalanmasına da yardımcı olur. 3D İle Gelecek Geldi Dijitalleşme, Değişim, Değer Yaratma stratejisi ile KOBİLER ve ihracatın tabana yayılması kolaylaşacak. Bu kobinin en çok zorlandığı alan. Bu alanda çözüm çok zor ve firmaların bu yolculuğu yıpratıcı olmaktadır. KOBİ bu yolculukta eksik ve yanlış bilgi ile sıkıntı yaşamaktadır. Hevesi ve kazancı ortadan kaldırmaktadır. 211 Milyar dolar ile,  ihracat rekoru kırdığımız bu günlerde ihracatın büyümeye katkısının olmamasının en önemli sebebi katma değeri yüksek ürünlerin değilde ara hammaddenin ihracat konusu olması ve ihracatının tabana yayılmaması nedeni ile ihracatın katkısı sorun olarak ortaya çıkıyor. Önceliğimiz Küçük ve orta ölçekli firmaların ihracatta yayılabilmesi için dijitalleşmeyi gerçekleştirmek. Ardından kobilerin pazar yerlerine uyumunu ve dâhil olmasını sağlamak. Ürünlerimize inovasyon süreçleri ile değer katmak için Gateoftec bir çözüm sunuyor... 

 

Türk ihracatının gözde projesi GateofTec yeni dönemde kapıların ihracatçılara açıyor. Türk ihracatının ihtiyaç duyduğu tüm dönüşümleri içerisinde barındıran proje ile ihracatta yeni bir dönem başlayacak.

İhracatı Geliştirme Merkezi (İGEME) Türk ihracatını geliştirmek ve ihracatçılara destek olmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu hedef doğrultusunda gün geçtikçe değişen ve gelişen piyasayı takip ederek günümüz dünyasına uygun projelerle ihracatçıların karşısına çıkıyor.

GateofTec Nedir

B2B e-ticaret portalı olan Gateoftec günümüz dünyasında artan rekabet ortamında firmanızın internet üzerinde bilinirliğini arttırırken profil bilgilerinizin internette bulunmasını kolaylaştırır.

Yurt dışına ihracat yapmada firmanıza yardımcı olacak ve yurt dışındaki firmalarla bağlantı kurmanızı sağlayacak olan proje firmalara yurt dışı pazarında yer almasını sağlarken diğer yandan Ekonomi Bakanlığı’nca belirlenen desteklerden faydalanmasına da yardımcı olur.

3D İle Gelecek Geldi

Dijitalleşme, Değişim, Değer Yaratma stratejisi ile KOBİLER ve ihracatın tabana yayılması kolaylaşacak. Bu kobinin en çok zorlandığı alan. Bu alanda çözüm çok zor ve firmaların bu yolculuğu yıpratıcı olmaktadır. KOBİ bu yolculukta eksik ve yanlış bilgi ile sıkıntı yaşamaktadır. Hevesi ve kazancı ortadan kaldırmaktadır.

211 Milyar dolar ile,  ihracat rekoru kırdığımız bu günlerde ihracatın büyümeye katkısının olmamasının en önemli sebebi katma değeri yüksek ürünlerin değilde ara hammaddenin ihracat konusu olması ve ihracatının tabana yayılmaması nedeni ile ihracatın katkısı sorun olarak ortaya çıkıyor.

Önceliğimiz Küçük ve orta ölçekli firmaların ihracatta yayılabilmesi için dijitalleşmeyi gerçekleştirmek. Ardından kobilerin pazar yerlerine uyumunu ve dâhil olmasını sağlamak. Ürünlerimize inovasyon süreçleri ile değer katmak için Gateoftec bir çözüm sunuyor... 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.