Adana Taksiciler Derneği Başkanı Kandemir’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

GÜNDEM 30.10.2021 - 11:20, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2520+ kez okundu.
 

Adana Taksiciler Derneği Başkanı Kandemir’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tam 98 sene önce 29 Ekim'de Cumhuriyet'i ilan etmesinin anısına her yıl bu tarih ülkemizde büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Türkiye Cumhuriyeti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hedef gösterdiği 'muasır medeniyetler seviyesine ulaşma vizyonuna, her zaman emin adımlarla ilerleyip, benimsediği evrensel ilkeleri muhafaza ederek, uygar dünyanın onurlu bir üyesi olmaya dün olduğu gibi bugünde devam edecektir. Her yönüyle tarihimizin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesi olan Cumhuriyet, getirdiği yenilikler ile bilime, akılcılığa, demokrasiye ve özgür düşünceye dayalı modern Türkiye’nin mayasını oluşturmuştur. Cumhuriyetimizi korumak ve yüceltmek, ülkemizi Atatürk'ün hedef gösterdiği muasır medeniyet seviyesine ulaştırmak önümüzde başka bir yol veya seçenek yoktur.  Cumhuriyetimizin kazanımlarına sahip çıkmak hem tarihimize hem de geleceğimizi var edecek yeni nesillere karşı en önemli sorumluluğumuzdur . Çağdaş, laik, demokratik ve sosyal devlet anlayışının belirlediği Cumhuriyetimiz, ulusumuzun en büyük kazanımıdır. Biz Adana Şöför esnafı olarak Cumhuriyetin 98. yılını büyük bir gurur, onur, mutluluk ve geleceğe güvenle bakarak kutlamak istiyoruz."Biliyoruz ki Cumhuriyet özgürlüktür. Cumhuriyet özgür, bağımsız birey ve toplum yaratmaktır.   Cumhuriyet ülkenin ve bireylerin geleceğini güvence altına almaktır.  Cumhuriyet aynı zamanda zulme ve işgale karşı baş kaldırmaktır. Adana taksiciler derneği ailesi olarak üzerimize düşen görev ve sorumluluğun bilincindeyiz. Biz Esnaf ve sanatkarlar olarak da, güçlü bir gelecek için birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayarak üzerimize düşen görevi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Bu nedenle, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti” olan Cumhuriyetimizin kazanımlarından ödün vermeden, Cumhuriyetimizin kurucu değerlerine ve devrimlerine bağlı olarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin muasır medeniyete erişmesi mücadelesini Adana taksiciler esnafı olarak sürdüreceğimizi birkez daha  belirtiyor , Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü silah ve devrim arkadaşlarını minnetle ve saygılıyla anıyorum.  Bu duygu ve düşüncelerle mayasında özgürlük ve bağımsızlık ateşi bulunan Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını, cumhuriyetin kuruluşuna giden süreçte seve seve canlarını veren şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygı minnet ile eğiliyor, mücadelenin haklı ve onurlu nişanını taşıyan kahraman gazilerimize şükran ve minnetlerimi sunuyorum.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tam 98 sene önce 29 Ekim'de Cumhuriyet'i ilan etmesinin anısına her yıl bu tarih ülkemizde büyük bir coşkuyla kutlanıyor.

Türkiye Cumhuriyeti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hedef gösterdiği 'muasır medeniyetler seviyesine ulaşma vizyonuna, her zaman emin adımlarla ilerleyip, benimsediği evrensel ilkeleri muhafaza ederek, uygar dünyanın onurlu bir üyesi olmaya dün olduğu gibi bugünde devam edecektir.

Her yönüyle tarihimizin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesi olan Cumhuriyet, getirdiği yenilikler ile bilime, akılcılığa, demokrasiye ve özgür düşünceye dayalı modern Türkiye’nin mayasını oluşturmuştur. Cumhuriyetimizi korumak ve yüceltmek, ülkemizi Atatürk'ün hedef gösterdiği muasır medeniyet seviyesine ulaştırmak önümüzde başka bir yol veya seçenek yoktur. 

Cumhuriyetimizin kazanımlarına sahip çıkmak hem tarihimize hem de geleceğimizi var edecek yeni nesillere karşı en önemli sorumluluğumuzdur . Çağdaş, laik, demokratik ve sosyal devlet anlayışının belirlediği Cumhuriyetimiz, ulusumuzun en büyük kazanımıdır.

Biz Adana Şöför esnafı olarak Cumhuriyetin 98. yılını büyük bir gurur, onur, mutluluk ve geleceğe güvenle bakarak kutlamak istiyoruz."Biliyoruz ki Cumhuriyet özgürlüktür. Cumhuriyet özgür, bağımsız birey ve toplum yaratmaktır.   Cumhuriyet ülkenin ve bireylerin geleceğini güvence altına almaktır.  Cumhuriyet aynı zamanda zulme ve işgale karşı baş kaldırmaktır.

Adana taksiciler derneği ailesi olarak üzerimize düşen görev ve sorumluluğun bilincindeyiz. Biz Esnaf ve sanatkarlar olarak da, güçlü bir gelecek için birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayarak üzerimize düşen görevi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.

Bu nedenle, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti” olan Cumhuriyetimizin kazanımlarından ödün vermeden, Cumhuriyetimizin kurucu değerlerine ve devrimlerine bağlı olarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin muasır medeniyete erişmesi mücadelesini Adana taksiciler esnafı olarak sürdüreceğimizi birkez daha  belirtiyor , Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü silah ve devrim arkadaşlarını minnetle ve saygılıyla anıyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle mayasında özgürlük ve bağımsızlık ateşi bulunan Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını, cumhuriyetin kuruluşuna giden süreçte seve seve canlarını veren şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygı minnet ile eğiliyor, mücadelenin haklı ve onurlu nişanını taşıyan kahraman gazilerimize şükran ve minnetlerimi sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.