30 Ağustos M1'de Böyle Kutlanır

KÜLTÜR 03.09.2021 - 07:10, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2221+ kez okundu.
 

30 Ağustos M1'de Böyle Kutlanır

30 AĞUSTOS ZAFER  BAYRAMI M1 ADANA’DA  COŞKUYLA KUTLANDI.  Açık Hava Konseri’nde Orkestra eşliğinde  seslendirilen  MİLLİ MARŞLAR ziyaretçilerden büyük beğeni aldı.     M1 Adana AVM’nin geleneksel 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri bu yıl da zengin ve anlamlı içeriği ile Adanalılardan büyük ilgi gördü.  Alışveriş merkezinin açık havadaki otopark alanında gün boyunca düzenlenen etkinliklerde Milli Marşlarımız ve birçok sevilen şarkıların seslendirildiği konser günün en çok ilgi gören etkinliği oldu. 30 Ağustos günü M1 Adana AVM’de gerçekleştirilen etkinlikler çerçevesinde gün boyunca M1 Adana AVM’ye gelen tüm  ziyaretçilere  ücretsiz Türk Bayrağı dağıtımı  yapıldı.     M1 Adana AVM Müdürü Yalçın Öz : “ M1 Adana AVM olarak her yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Ulu önderimiz Atatürk’ün liderliğinde bu gün üzerinde yaşadığımız toprakları ve Türkiye Cumhuriyet’ini bize kazandıran en önemli zafer olan Başkomutanlık Meydan Savaşı’nın yıldönümünü  anmak, bu önemli günde gerçekleştirdiğimiz  anlamlı etkinlikleri Adanalılar ile paylaşmak geleneğimiz oldu.      Bu yıl daha önce Adana’da güzel bir etkinliğe imza attık.  Adanalı yerel sanatçılarımızın orkestra eşliğinde seslendirdiği  Milli Marşlarımız ,şarkılar ve türküleri hep birlikte dinlemek için 30 Ağustos’ta  M1 Adana AVM’de bir araya geldik. Çok anlamlı ve güzel bir konseri ziyaretçilerimiz ile birlikte izledik.  Açık havada AVM yönetimimizin aldığı önlemleri dikkate alan ve gerek maske kullanımı ve gerekse mesafe kurallarına uyarak sağlık açısından gereken hassasiyeti gösteren tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.  “ dedi. 

30 AĞUSTOS ZAFER  BAYRAMI M1 ADANA’DA  COŞKUYLA KUTLANDI.

 Açık Hava Konseri’nde Orkestra eşliğinde  seslendirilen  MİLLİ MARŞLAR ziyaretçilerden büyük beğeni aldı.

    M1 Adana AVM’nin geleneksel 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri bu yıl da zengin ve anlamlı içeriği ile Adanalılardan büyük ilgi gördü.  Alışveriş merkezinin açık havadaki otopark alanında gün boyunca düzenlenen etkinliklerde Milli Marşlarımız ve birçok sevilen şarkıların seslendirildiği konser günün en çok ilgi gören etkinliği oldu.

30 Ağustos günü M1 Adana AVM’de gerçekleştirilen etkinlikler çerçevesinde gün boyunca M1 Adana AVM’ye gelen tüm  ziyaretçilere  ücretsiz Türk Bayrağı dağıtımı  yapıldı. 

   M1 Adana AVM Müdürü Yalçın Öz : “ M1 Adana AVM olarak her yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Ulu önderimiz Atatürk’ün liderliğinde bu gün üzerinde yaşadığımız toprakları ve Türkiye Cumhuriyet’ini bize kazandıran en önemli zafer olan Başkomutanlık Meydan Savaşı’nın yıldönümünü  anmak, bu önemli günde gerçekleştirdiğimiz  anlamlı etkinlikleri Adanalılar ile paylaşmak geleneğimiz oldu. 

    Bu yıl daha önce Adana’da güzel bir etkinliğe imza attık.  Adanalı yerel sanatçılarımızın orkestra eşliğinde seslendirdiği  Milli Marşlarımız ,şarkılar ve türküleri hep birlikte dinlemek için 30 Ağustos’ta  M1 Adana AVM’de bir araya geldik. Çok anlamlı ve güzel bir konseri ziyaretçilerimiz ile birlikte izledik.  Açık havada AVM yönetimimizin aldığı önlemleri dikkate alan ve gerek maske kullanımı ve gerekse mesafe kurallarına uyarak sağlık açısından gereken hassasiyeti gösteren tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.  “ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.