İmamoğlu ve Kozan'da dolandırıcılar yakalandı.

ASAYİŞ 05.03.2021 - 22:04, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2300+ kez okundu.
 

İmamoğlu ve Kozan'da dolandırıcılar yakalandı.

Adana İl Jandarma Komutanlığınca; Silah Kaçakçılığı ve Nitelikli Dolandırıcılık suçlarına yönelik yürütülmekte olan soruşturma kapsamında; “Silah Kaçakçılığı ile Kendilerini Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Polis, İcra Müdürü ve İcra Memuru” olarak tanıtarak müştekilerin üzerine kayıtlı “Taşınır ve Taşınmaz Mal Varlıkları Üzerindeki Hacizleri Kaldırma” vaadiyle müştekilerden para alarak dolandırdıkları iddia edilen şüphelilere yönelik Adana İl Merkezi, İmamoğlu ve Kozan ilçelerinde adli makamların talimatı ile (12) ayrı adreste eş zamanlı operasyon icra edilmiştir. Yapılan operasyon sonucunda; (10) Şüpheli Yakalanmış, şahıslarla birlikte (2) adet Tabanca, (9) adet Av Tüfeği, (231) adet Tabanca Fişeği, (3) adet Tabanca Şarjörü, (69) adet Av Tüfeği Fişeği, (5) adet Fünye (1) adet Oluklu Bıçak ve (7) adet Cep Telefonu ele geçirilmiştir. (2) Şüpheliyi yakalama çalışmalarına devam edilmektedir. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması Kaçakçılık ve Dolandırıcılık suçlarının önlenmesine yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

Adana İl Jandarma Komutanlığınca; Silah Kaçakçılığı ve Nitelikli Dolandırıcılık suçlarına yönelik yürütülmekte olan soruşturma kapsamında; “Silah Kaçakçılığı ile Kendilerini Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Polis, İcra Müdürü ve İcra Memuru” olarak tanıtarak müştekilerin üzerine kayıtlı “Taşınır ve Taşınmaz Mal Varlıkları Üzerindeki Hacizleri Kaldırma” vaadiyle müştekilerden para alarak dolandırdıkları iddia edilen şüphelilere yönelik Adana İl Merkezi, İmamoğlu ve Kozan ilçelerinde adli makamların talimatı ile (12) ayrı adreste eş zamanlı operasyon icra edilmiştir.


Yapılan operasyon sonucunda; (10) Şüpheli Yakalanmış, şahıslarla birlikte (2) adet Tabanca, (9) adet Av Tüfeği, (231) adet Tabanca Fişeği, (3) adet Tabanca Şarjörü, (69) adet Av Tüfeği Fişeği, (5) adet Fünye (1) adet Oluklu Bıçak ve (7) adet Cep Telefonu ele geçirilmiştir. (2) Şüpheliyi yakalama çalışmalarına devam edilmektedir.


Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması Kaçakçılık ve Dolandırıcılık suçlarının önlenmesine yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.