Gönül Besler; Yüreğir’in kadınları Partimiz için çok önemli.

SİYASET 15.09.2022 - 09:57, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1962+ kez okundu.
 

Gönül Besler; Yüreğir’in kadınları Partimiz için çok önemli.

İYİ parti Yüreğir Kadın Politikaları Başkanı Gönül Besler Yüreğir'de, Kapı çalıp gönül aldı.

İYİ parti Yüreğir  Kadın Politikaları  Başkanı Gönül Besler; Yüreğir’in kadınları Partimiz için  çok önemli. Kapı kapı gezmeliyiz, kendimizi anlatmalıyız. Bu görev tüm kadınların diyerek yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Gönül Besler yaptığı açıklamada ''İYİ Parti Adana il ve ilçe teşkilatları olarak partimizi sahalarda tanıtarak Genel Başkanımız Meral Akşener’in Yurt genelinde yaptığı çalışmalar kapsamında bizlerde, Adana’da sahalarda çalışarak elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Yamaçlı mahallesi, Güneşli mahallesi , Anadolu, Akdeniz mahallesinde yapılan,ev kadınları bilinçlendirme toplantısında, aile sakinleri ile yapılan görüşmelerde yapılacak olan çalışmalar bir çok vatandaşın ilgisini çekti. İyi Parti İktidara geldiğinde ev hanımları için yapılacak yenilikleri anlatarak İyi Parti çalışmaları ve projeleri  hakkında bilgilendirmeler yapıldı.   Aynı zamanda Toplumsal  Politikalar Başkanı olan Besler ,Engelli ziyaretlerinde bulunarak Partisinin, Engelli  Vatandaşlar hayattaki karşılaştıkları zorlukları en aza indirgemek için yapılan çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi. İYİ parti Yüreğir teşkilatı kadın politikalar başkanı olarak yaptığım esnaf ve mahalle ev ziyaretleri çok başarılı ve verimli geçmiştir diyerek konuşmasını bitirdi.
İYİ parti Yüreğir Kadın Politikaları Başkanı Gönül Besler Yüreğir'de, Kapı çalıp gönül aldı.

İYİ parti Yüreğir  Kadın Politikaları  Başkanı Gönül Besler; Yüreğir’in kadınları Partimiz için  çok önemli. Kapı kapı gezmeliyiz, kendimizi anlatmalıyız.

Bu görev tüm kadınların diyerek yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Gönül Besler yaptığı açıklamada ''İYİ Parti Adana il ve ilçe teşkilatları olarak partimizi sahalarda tanıtarak Genel Başkanımız Meral Akşener’in Yurt genelinde yaptığı çalışmalar kapsamında bizlerde, Adana’da sahalarda çalışarak elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz.

Yamaçlı mahallesi, Güneşli mahallesi , Anadolu, Akdeniz mahallesinde yapılan,ev kadınları bilinçlendirme toplantısında, aile sakinleri ile yapılan görüşmelerde yapılacak olan çalışmalar bir çok vatandaşın ilgisini çekti.

İyi Parti İktidara geldiğinde ev hanımları için yapılacak yenilikleri anlatarak İyi Parti çalışmaları ve projeleri  hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

 

Aynı zamanda Toplumsal  Politikalar Başkanı olan Besler ,Engelli ziyaretlerinde bulunarak Partisinin, Engelli  Vatandaşlar hayattaki karşılaştıkları zorlukları en aza indirgemek için yapılan çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

İYİ parti Yüreğir teşkilatı kadın politikalar başkanı olarak yaptığım esnaf ve mahalle ev ziyaretleri çok başarılı ve verimli geçmiştir diyerek konuşmasını bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.