Göktürk Boyvadaoğlu; Sandık Güvenliği önceliğimizdir

SİYASET 26.05.2022 - 20:30, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2190+ kez okundu.
 

Göktürk Boyvadaoğlu; Sandık Güvenliği önceliğimizdir

İyi Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu; Sandığa hazırlanmak demek öncelikle üye sayınızı arttırmak demektir. Üye havuzunuz genişledikçe sandık görevi için uygun nitelikli insan havuzu da genişler. Yaptığımız çalışmalarla Adana'da Partimizin üye sayısı 22 bin civarına yaklaşmıştır

Son dönemde siyasi tartışma büyük ölçüde sandık güvenliği odaklı giderken, İyi Parti Adana il ve ilçe teşkilatları,önümüzdeki yapılacak olan seçime çok daha iyi hazırlanmış olarak girmek için hazırlıklarını sürdürüyor.     Başkan Boyvadaoğlu yaptıgı açıklamada; Sandık güvenliği konusu  son derece önemlidir. Yaptıgımız çalışmalarda tüm sandıklardan ıslak imzalı tutanakların bir örneğinin alınması noktasında hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu doğrultuda seçim güvenliğine ilişkin kamuoyuna yansıyan endişeleri giderecek bir çalışma içindeyiz.    Yapılacak genel seçimlerde de hiçbir sorun yaşamamak adına ciddi bir hazırlık yapıyoruz.Bu işi ne kadar ciddiye aldığımızı göstermek ve en ufak bir aksamanın yaşanmamasını temin etmek için ilçelerimizde sandık güvenliği toplantıları yapıyoruz.     Seçim günü oy verme işleminin başlamasından itibaren birinci önceliğimiz seçim güvenliği olacak. Tüm parti teşkilatlarımız, tüm üyelerimiz, partimize gönül veren tüm gönüllüler, sandık ve bina görevlilerimiz ile hiçbir aksaklık yaşanmasına imkân vermeyeceğiz diyerek, Bugün'de Ceyhan İlçe Teşkilatımızın düzenlediği Sandık Güvenliği eğitimi programına,Genel Başkan Danışmanımız Ibrahim Alagöz ve İl Yöneticilerimizle birlikte katıldık. Bu toplantıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,dedi.  
İyi Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu; Sandığa hazırlanmak demek öncelikle üye sayınızı arttırmak demektir. Üye havuzunuz genişledikçe sandık görevi için uygun nitelikli insan havuzu da genişler. Yaptığımız çalışmalarla Adana'da Partimizin üye sayısı 22 bin civarına yaklaşmıştır
Son dönemde siyasi tartışma büyük ölçüde sandık güvenliği odaklı giderken, İyi Parti Adana il ve ilçe teşkilatları,önümüzdeki yapılacak olan seçime çok daha iyi hazırlanmış olarak girmek için hazırlıklarını sürdürüyor.
 
 
Başkan Boyvadaoğlu yaptıgı açıklamada; Sandık güvenliği konusu  son derece önemlidir. Yaptıgımız çalışmalarda tüm sandıklardan ıslak imzalı tutanakların bir örneğinin alınması noktasında hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu doğrultuda seçim güvenliğine ilişkin kamuoyuna yansıyan endişeleri giderecek bir çalışma içindeyiz. 
 
Yapılacak genel seçimlerde de hiçbir sorun yaşamamak adına ciddi bir hazırlık yapıyoruz.Bu işi ne kadar ciddiye aldığımızı göstermek ve en ufak bir aksamanın yaşanmamasını temin etmek için ilçelerimizde sandık güvenliği toplantıları yapıyoruz.
 
 
Seçim günü oy verme işleminin başlamasından itibaren birinci önceliğimiz seçim güvenliği olacak. Tüm parti teşkilatlarımız, tüm üyelerimiz, partimize gönül veren tüm gönüllüler, sandık ve bina görevlilerimiz ile hiçbir aksaklık yaşanmasına imkân vermeyeceğiz diyerek, Bugün'de Ceyhan İlçe Teşkilatımızın düzenlediği Sandık Güvenliği eğitimi programına,Genel Başkan Danışmanımız Ibrahim Alagöz ve İl Yöneticilerimizle birlikte katıldık. Bu toplantıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.