FM Kompakt Radyo ile kesintisiz müzik keyfi

DİĞER 12.01.2021 - 09:22, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2239+ kez okundu.
 

FM Kompakt Radyo ile kesintisiz müzik keyfi

Müziğin notaları, hayatın ritmine karışıyor Tchibo’dan FM Kompakt Radyo ile kesintisiz müzik keyfi   Tchibo nostaljik tasarımlı radyosuyla, geçmişi bugünde buluşturuyor. Gerçek bambudan dizayn edilen FM Kompakt Radyo, birinci sınıf sinyal alımı ve ses kalitesiyle müzik keyfini kesintisiz kılıyor.   Elegan tasarımıyla yaşam alanlarının ruhunu karakterize eden Tchibo FM Kompakt Radyo, bambu dış yüzeyiyle şık bir görünüm sunuyor. Dijital frekans ve ses ayarı ile FM alımı yapabilen radyo, 20 istasyon ön ayarı ile birbirinden farklı müzik zevki için alternatif sağlıyor. 3,5 mm AUX-IN bağlantısı,  bir akıllı telefondan veya MP3 oynatıcıdan müzik için hoparlör olarak da kullanabiliyor. Arkadan aydınlatmalı LC ekran, kullanım kolaylığı sunarken teleskopik anten, istenilen her an ve yerde kendi müzik kutunuzu oluşturmanızı sağlıyor.   Tchibo FM Kompakt Radyo, www.tchibo.com.tr   internet mağazasında ve 444 28 26 telefonla sipariş hattında.   Tchibo FM Kompakt Radyo: 299,95 TL

Müziğin notaları, hayatın ritmine karışıyor

Tchibo’dan FM Kompakt Radyo ile kesintisiz müzik keyfi

 

Tchibo nostaljik tasarımlı radyosuyla, geçmişi bugünde buluşturuyor. Gerçek bambudan dizayn edilen FM Kompakt Radyo, birinci sınıf sinyal alımı ve ses kalitesiyle müzik keyfini kesintisiz kılıyor.

 

Elegan tasarımıyla yaşam alanlarının ruhunu karakterize eden Tchibo FM Kompakt Radyo, bambu dış yüzeyiyle şık bir görünüm sunuyor. Dijital frekans ve ses ayarı ile FM alımı yapabilen radyo, 20 istasyon ön ayarı ile birbirinden farklı müzik zevki için alternatif sağlıyor. 3,5 mm AUX-IN bağlantısı,  bir akıllı telefondan veya MP3 oynatıcıdan müzik için hoparlör olarak da kullanabiliyor. Arkadan aydınlatmalı LC ekran, kullanım kolaylığı sunarken teleskopik anten, istenilen her an ve yerde kendi müzik kutunuzu oluşturmanızı sağlıyor.

 

Tchibo FM Kompakt Radyo, www.tchibo.com.tr   internet mağazasında ve 444 28 26 telefonla sipariş hattında.

 

Tchibo FM Kompakt Radyo: 299,95 TL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.