Fatma Can Reiki Melekleri Adına “Hatıra Ormanı” Oluşturuldu

GÜNDEM 17.11.2021 - 20:22, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2245+ kez okundu.
 

Fatma Can Reiki Melekleri Adına “Hatıra Ormanı” Oluşturuldu

Theta Healing İleri Seviye Uygulayıcısı Uzmanı Fatma Can ve öğrencileri tarafından TEMA Vakfı’na 2 bin 810 adet fidan bağışında bulunarak, “Fatma Can Reiki Öğrencileri Hatıra Ormanı” oluşturuldu.

Sivas Çidemli’de oluşturulan Hatıra Ormanı Fatma Can ve öğrencileri tarafından büyük bir gurur ve sevinçle karşılandı. Fatma Can, bu başarının oluşmasında emeği geçen başta Reiki Melekleri ve öğrencileri olmak üzere kendilerine inanarak katkı sağlayan tüm hayırseverlere ve özellikle de büyük bir özveri göstererek bu gururu yaşamalarına destek olan Zeynep Yurttaş’a da ayrıca teşekkür etti. REİKİ MELEKLERİ VE SEVGİLİ RUH AİLEMİZE SONSUZ TEŞEKKÜR Açıklamasında “Sevgili ruh ailemiz Tema Vakfı ile başlattığımız orman sahiplenme projemizi sonuçlandırmanın gururunu yaşıyoruz.” diyerek, Minimum 2000 adet fidan ile bir Reiki Melekleri Ormanı oluşturmakla başlayan yolculuğumuz, destek olma fırsatı bulabilen ruh ailemizin fertlerinin kıymetli destekleriyle tam 2810 adet fidana ulaştı. Destek olma şansı bulabilen, maddi manevi katkısını esirgemeyen herkese tek tek teşekkür ediyoruz. Bütünün hayrına Allah razı olsun diyoruz. Bu mutluluğumuza ortak olan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. FATMA CAN KİMDİR Küçük yaşlarda başlayan parapsikoloji, rüya yorumları, mistisizm, metafizik merakı sayesinde bireysel gelişim ve içsel yolculuğuna erken yaşlarda başlamıştır. 2003 yılında Usui Reiki, 2004 yılında, E.F.T. “Duygusal Özgürleşme Teknikleri’’ ile Çakraları Temizleme ve Dengeleme, 2005 yılında ise “Usui Reiki Master Teacher” eğitimini tamamlamıştır. 2011 yılının Eylül ayında almış olduğu 1. Aşama Theta Healing Eğitimi’nin 2. aşamasını da aynı yılın Kasım ayında tamamlayarak İleri Seviye Theta Healing uygulayıcısı olarak Uluslararası düzeyde tanınırlığa sahip olmuştur. Kişisel serüveni ve düsturu Osho’nun “deneyimlenmemiş bilgi, bilgi değildir’’ felsefesidir. Çalışmalarının tamamı ve eğitimleri başta bizzat kendisi tarafından denenmiş ve faydasını gördüğü alanlar üzerinde eğitimlerini derinleştirmiştir. Kan grubuna göre beslenme ve alternatif tıp konusunda bir çok eğitmenin yanında eğitim almış, tamamını kendi deneyim süzgecinden geçirerek bir potada eritmiştir. Tüm danışanlarına bu minvalde hizmet vermektedir. Şifalı taşlar, kristaller, açlık oruçları, sülük tedavileri ve sarkaç çalışmaları bunlardan sadece bir kaçıdır. Amacı, doğu ve batı’nın zihinsel dönüşüm öğretilerini ve doğal şifa tekniklerini kullanarak, “Bir’den biz’e, biz’den Bir’e” felsefesiyle, yaşamın her alanında başta stresle baş ederek, dengede kalabilmek, özümüzdeki gücü fark ederek içsel potansiyellerimizi fark etmeyi kullanabilmek, hayatta yalnız olmadığımızı, birliğin gücünün huzurunu paylaşmak için IŞIK olmaktır. Bu amacı tasavvufi yolculuğunun da ana damarıdır. Nefsimizin hiçliğini, aczini ve fakrını bildiğimiz noktada kemâlata doğru yol alabileceğimizi bilerek ilerler. Mevlana’nın dediği ‘’Bizler var gibi görünen yoklarız, bizler var gibi görünen hiçleriz” noktasından çoğaltır tüm çalışmalarını…  
Theta Healing İleri Seviye Uygulayıcısı Uzmanı Fatma Can ve öğrencileri tarafından TEMA Vakfı’na 2 bin 810 adet fidan bağışında bulunarak, “Fatma Can Reiki Öğrencileri Hatıra Ormanı” oluşturuldu.

Sivas Çidemli’de oluşturulan Hatıra Ormanı Fatma Can ve öğrencileri tarafından büyük bir gurur ve sevinçle karşılandı.
Fatma Can, bu başarının oluşmasında emeği geçen başta Reiki Melekleri ve öğrencileri olmak üzere kendilerine inanarak katkı sağlayan tüm hayırseverlere ve özellikle de büyük bir özveri göstererek bu gururu yaşamalarına destek olan Zeynep Yurttaş’a da ayrıca teşekkür etti.

REİKİ MELEKLERİ VE SEVGİLİ RUH AİLEMİZE SONSUZ TEŞEKKÜR
Açıklamasında “Sevgili ruh ailemiz Tema Vakfı ile başlattığımız orman sahiplenme projemizi sonuçlandırmanın gururunu yaşıyoruz.” diyerek, Minimum 2000 adet fidan ile bir Reiki Melekleri Ormanı oluşturmakla başlayan yolculuğumuz, destek olma fırsatı bulabilen ruh ailemizin fertlerinin kıymetli destekleriyle tam 2810 adet fidana ulaştı. Destek olma şansı bulabilen, maddi manevi katkısını esirgemeyen herkese tek tek teşekkür ediyoruz. Bütünün hayrına Allah razı olsun diyoruz. Bu mutluluğumuza ortak olan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

FATMA CAN KİMDİR
Küçük yaşlarda başlayan parapsikoloji, rüya yorumları, mistisizm, metafizik merakı sayesinde bireysel gelişim ve içsel yolculuğuna erken yaşlarda başlamıştır.
2003 yılında Usui Reiki, 2004 yılında, E.F.T. “Duygusal Özgürleşme Teknikleri’’ ile Çakraları Temizleme ve Dengeleme, 2005 yılında ise “Usui Reiki Master Teacher” eğitimini tamamlamıştır.
2011 yılının Eylül ayında almış olduğu 1. Aşama Theta Healing Eğitimi’nin 2. aşamasını da aynı yılın Kasım ayında tamamlayarak İleri Seviye Theta Healing uygulayıcısı olarak Uluslararası düzeyde tanınırlığa sahip olmuştur.
Kişisel serüveni ve düsturu Osho’nun “deneyimlenmemiş bilgi, bilgi değildir’’ felsefesidir. Çalışmalarının tamamı ve eğitimleri başta bizzat kendisi tarafından denenmiş ve faydasını gördüğü alanlar üzerinde eğitimlerini derinleştirmiştir.
Kan grubuna göre beslenme ve alternatif tıp konusunda bir çok eğitmenin yanında eğitim almış, tamamını kendi deneyim süzgecinden geçirerek bir potada eritmiştir. Tüm danışanlarına bu minvalde hizmet vermektedir. Şifalı taşlar, kristaller, açlık oruçları, sülük tedavileri ve sarkaç çalışmaları bunlardan sadece bir kaçıdır.
Amacı, doğu ve batı’nın zihinsel dönüşüm öğretilerini ve doğal şifa tekniklerini kullanarak, “Bir’den biz’e, biz’den Bir’e” felsefesiyle, yaşamın her alanında başta stresle baş ederek, dengede kalabilmek, özümüzdeki gücü fark ederek içsel potansiyellerimizi fark etmeyi kullanabilmek, hayatta yalnız olmadığımızı, birliğin gücünün huzurunu paylaşmak için IŞIK olmaktır. Bu amacı tasavvufi yolculuğunun da ana damarıdır. Nefsimizin hiçliğini, aczini ve fakrını bildiğimiz noktada kemâlata doğru yol alabileceğimizi bilerek ilerler. Mevlana’nın dediği ‘’Bizler var gibi görünen yoklarız, bizler var gibi görünen hiçleriz” noktasından çoğaltır tüm çalışmalarını…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.