Emanullah GÜNDÜZ;Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olmamalı

SİYASET 20.07.2022 - 19:53, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2607+ kez okundu.
 

Emanullah GÜNDÜZ;Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olmamalı

 Kılıçdaroğlu yaşı 70 işi bitmiş Cumhurbaşkanı aday olmamalı. Bize göre mevcut isimlerin hiçbiri Cumhurbaşkanı adayı olmamalı." Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah GÜNDÜZ Ankara Kızılay'da Halka Mikrofon uzatan Medya Ankara ekibiyle sokakta tevafuk edip Gazeteci Bayram Polat beyin halka sorduğu ''Millet ittifakının adayı kim olmalı' sorusuna cevap verdi. Genç Lider şu şekilde konuştu: "Halkın içindeyiz çünkü halkız. Halk ile aynı otobüse aynı metroya binip daima esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Halktan kopuk siyasetçi iyi siyasetçi olamaz. Millet ittifakı altlı masa olarak tarif ediliyor ama o eksik çünkü altlı masa artı HDP'dir. HDP desteği oyları olmasa CHP büyükşehir belediyelerin hiç birini kazanamazdı. HDP'nin oylarını alıyorlar ama onları masada oturtmuyorlar bu siyasi ahlaksızlıktır seçmene saygısızlıktır. Perde arkasında kapalı kapılar ardında HDP ile görüşmek siyasi şeffaflığı da aykırıdır. Millet ittifakı HDP'nin 10luk oyuna mecburdur muhtaçtır o yüzden HDP millet ittifakının gizli parçasıdır. Kılıçdaroğlu yaşı 70 işi bitmiş ve Cumhurbaşkanı adayı olmamalıdır. Son yirmi yıldır muhalefette olan sadece konuşan biridir devlet yönetme tecrübesi olmayan biridir aday olmamalıdır. bize gör Millet ittifakının içinde olan mevcut isimlerin hiçbiri de aday olmamalıdır. Hepsi eskimiş denenmiş ve uzaktan kontrol edilenlerdir ve gayrı milli güçlere bilerek veya bilmeyerek hizmet edenlerdir."

 Kılıçdaroğlu yaşı 70 işi bitmiş Cumhurbaşkanı aday olmamalı. Bize göre mevcut isimlerin hiçbiri Cumhurbaşkanı adayı olmamalı."

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah GÜNDÜZ Ankara Kızılay'da Halka Mikrofon uzatan Medya Ankara ekibiyle sokakta tevafuk edip Gazeteci Bayram Polat beyin halka sorduğu ''Millet ittifakının adayı kim olmalı' sorusuna cevap verdi.

Genç Lider şu şekilde konuştu: "Halkın içindeyiz çünkü halkız. Halk ile aynı otobüse aynı metroya binip daima esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Halktan kopuk siyasetçi iyi siyasetçi olamaz. Millet ittifakı altlı masa olarak tarif ediliyor ama o eksik çünkü altlı masa artı HDP'dir. HDP desteği oyları olmasa CHP büyükşehir belediyelerin hiç birini kazanamazdı. HDP'nin oylarını alıyorlar ama onları masada oturtmuyorlar bu siyasi ahlaksızlıktır seçmene saygısızlıktır. Perde arkasında kapalı kapılar ardında HDP ile görüşmek siyasi şeffaflığı da aykırıdır. Millet ittifakı HDP'nin 10luk oyuna mecburdur muhtaçtır o yüzden HDP millet ittifakının gizli parçasıdır. Kılıçdaroğlu yaşı 70 işi bitmiş ve Cumhurbaşkanı adayı olmamalıdır. Son yirmi yıldır muhalefette olan sadece konuşan biridir devlet yönetme tecrübesi olmayan biridir aday olmamalıdır. bize gör Millet ittifakının içinde olan mevcut isimlerin hiçbiri de aday olmamalıdır. Hepsi eskimiş denenmiş ve uzaktan kontrol edilenlerdir ve gayrı milli güçlere bilerek veya bilmeyerek hizmet edenlerdir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.