DÜNYA KADINLAR MOTOKROS ŞAMPİYONU NANCY VAN DE VEN

SPOR 05.09.2022 - 07:33, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2579+ kez okundu.
 

DÜNYA KADINLAR MOTOKROS ŞAMPİYONU NANCY VAN DE VEN

Dünya Kadınlar Motokros Şampiyonası (MXW) 2022 sezonu şampiyonu Yamaha’dan Hollandalı Nancy Van De Ven oldu.

Spor turizminin en büyük etkinliklerinden dünyanın en önemli motokrosçularının yarıştığı Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP) finali  sona erdi.  Dünyanın en iyi motokrosçularının yarıştığı MXGP’nin Afyonkarahisar’daki finalinde sezonun 2022 yılının Dünya Kadınlar Motokros Şampiyonu (MXW) belli oldu. İlk üç sırayı Yamaha pilotları aldı Hollandalı Nancy Van De Ven şampiyon olurken, Hollandalı Lynn Valk ikinci ve Alman Larissa Papenmeier üçüncülüğü aldı. Markalar sıralaması ise Yamaha, KTM ve Kawasaki şeklinde gerçekleşti MXW TÜRKİYE’Yİ DUNCAN KAZANDI MXW TÜRKİYE etabını Kawasaki’den Yeni Zelandalı Courtney Duncan kazanırken, Yamaha’dan Alman Larissa Papenmeier ikinci, KTM’den Danimarkalı Sara Andersen üçüncü oldu. MXWomen’da Türkiye adına yarışan Irmak Yıldırım ise 25’inci olarak yarışı tamamladı.
Dünya Kadınlar Motokros Şampiyonası (MXW) 2022 sezonu şampiyonu Yamaha’dan Hollandalı Nancy Van De Ven oldu.

Spor turizminin en büyük etkinliklerinden dünyanın en önemli motokrosçularının yarıştığı Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP) finali  sona erdi. 

Dünyanın en iyi motokrosçularının yarıştığı MXGP’nin Afyonkarahisar’daki finalinde sezonun 2022 yılının Dünya Kadınlar Motokros Şampiyonu (MXW) belli oldu. İlk üç sırayı Yamaha pilotları aldı Hollandalı Nancy Van De Ven şampiyon olurken, Hollandalı Lynn Valk ikinci ve Alman Larissa Papenmeier üçüncülüğü aldı. Markalar sıralaması ise Yamaha, KTM ve Kawasaki şeklinde gerçekleşti

MXW TÜRKİYE’Yİ DUNCAN KAZANDI

MXW TÜRKİYE etabını Kawasaki’den Yeni Zelandalı Courtney Duncan kazanırken, Yamaha’dan Alman Larissa Papenmeier ikinci, KTM’den Danimarkalı Sara Andersen üçüncü oldu.

MXWomen’da Türkiye adına yarışan Irmak Yıldırım ise 25’inci olarak yarışı tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.