Deva Partisi İl Başkanı Sadullah Kısacık Teşekkür Mesajı Yayımladı.

SİYASET 10.02.2022 - 09:18, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2112+ kez okundu.
 

Deva Partisi İl Başkanı Sadullah Kısacık Teşekkür Mesajı Yayımladı.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımı ile gerçekleşen Adana 1. Olağan İl Kongresine tek aday olarak girerek güven tazeleyen İl Başkanı Sadullah Kısacık, yayınladığı teşekkür mesajında kongreye katılan teşkilat mensuplarına, Adanalılara ve misafirlere teşekkür etti.

Deva Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık, katılımı son derece yüksek ve coşkulu bir kongre gerçekleştirdiklerini söyleyerek kendilerini yalnızbırakmayan Adanalı hemşehrilerine teşekkür etti. İl Başkanı Kısacık yayınladığı mesajda 6 Şubat Pazar Günügerçekleştirdiğimiz 1. Olağan Adana İl Kongremize katılımları ile bizleri onurlandıran Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan’a, genel başkan yardımcılarımıza, genel merkez yönetim kurulu üyelerimize, kurucular kurulu üyelerimize, genel başkan başdanışmanlarımıza, Büyükşehir, Seyhan,Çukurova ve İmamoğlu belediye başkanlarımıza, Kozan belediye başkan vekilimize, diğer siyasi partilerin Adana İl Başkanlarına Adana Barosu başkanımıza, sivil toplum kuruluşlarımızın değerli başkanlarına, demokrasinin temel taşları muhtarlarımıza, misafirlerimize, delegelerimize,basınımızın güzide mensuplarına ve Adanalı hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum dedi. Kongrelerin bir yenilenme, bir tazelenme vesilesi olduğunu; gerçekleştirdikleri 1. Olağan Kongre ile yeni bir döneme girdiklerini söyleyen Sadullah Kısacık, yeni dönemde Adana il teşkilatı olarak bu güne kadar olduğu gibi çalışmalarımızı tüm gayretimizle sürdürmeye devam edeceğiz. Kongremizin ve yeni dönemin partimiz, teşkilatımız ve Adana’mız ve Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyor, değerli hemşerilerimi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.
Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımı ile gerçekleşen Adana 1. Olağan İl Kongresine tek aday olarak girerek güven tazeleyen İl Başkanı Sadullah Kısacık, yayınladığı teşekkür mesajında kongreye katılan teşkilat mensuplarına, Adanalılara ve misafirlere teşekkür etti.

Deva Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık, katılımı son derece yüksek ve coşkulu bir kongre gerçekleştirdiklerini söyleyerek kendilerini yalnızbırakmayan Adanalı hemşehrilerine teşekkür etti.

İl Başkanı Kısacık yayınladığı mesajda 6 Şubat Pazar Günügerçekleştirdiğimiz 1. Olağan Adana İl Kongremize katılımları ile bizleri onurlandıran Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan’a, genel başkan yardımcılarımıza, genel merkez yönetim kurulu üyelerimize, kurucular kurulu üyelerimize, genel başkan başdanışmanlarımıza, Büyükşehir, Seyhan,Çukurova ve İmamoğlu belediye başkanlarımıza, Kozan belediye başkan vekilimize, diğer siyasi partilerin Adana İl Başkanlarına Adana Barosu başkanımıza, sivil toplum kuruluşlarımızın değerli başkanlarına, demokrasinin temel taşları muhtarlarımıza, misafirlerimize, delegelerimize,basınımızın güzide mensuplarına ve Adanalı hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum dedi.
Kongrelerin bir yenilenme, bir tazelenme vesilesi olduğunu; gerçekleştirdikleri 1. Olağan Kongre ile yeni bir döneme girdiklerini söyleyen Sadullah Kısacık, yeni dönemde Adana il teşkilatı olarak bu güne kadar olduğu gibi çalışmalarımızı tüm gayretimizle sürdürmeye devam edeceğiz.
Kongremizin ve yeni dönemin partimiz, teşkilatımız ve Adana’mız ve Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyor, değerli hemşerilerimi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.