Çukurova Üniversitesi Personellerine Temel Afet Bilinci ve Yangın Eğitimi

GÜNDEM 28.03.2021 - 08:41, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2290+ kez okundu.
 

Çukurova Üniversitesi Personellerine Temel Afet Bilinci ve Yangın Eğitimi

Çukurova Üniversitesi Personellerine Temel Afet Bilinci ve Yangın Eğitimi   Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tehlikeli Sınıf İş Sağlığı ve Güvenliği Kuruluna bağlı bulunan birimlerde çalışan personellere Adana İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından “Temel Afet Bilinci ve Yangın Eğitimi” verildi.   İ. Akif Kansu Toplantı Salonu’nda düzenlenen eğitim programında deprem, yangın ve temel arama kurtarma bilgilendirme eğitimleri kapsamında gerçekleşebilecek herhangi bir afet öncesinde alınabilecek tedbirler anlatıldı. Gerçekleştirilen eğitim sonunda Yangın Söndürme Tatbikatı yapılarak eğitim sona erdi.   

Çukurova Üniversitesi Personellerine Temel Afet Bilinci ve Yangın Eğitimi

 

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tehlikeli Sınıf İş Sağlığı ve Güvenliği Kuruluna bağlı bulunan birimlerde çalışan personellere Adana İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından “Temel Afet Bilinci ve Yangın Eğitimi” verildi.

 

İ. Akif Kansu Toplantı Salonu’nda düzenlenen eğitim programında deprem, yangın ve temel arama kurtarma bilgilendirme eğitimleri kapsamında gerçekleşebilecek herhangi bir afet öncesinde alınabilecek tedbirler anlatıldı.

Gerçekleştirilen eğitim sonunda Yangın Söndürme Tatbikatı yapılarak eğitim sona erdi. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.