Çare Sizsiniz Dernek yönetimine ziyaretler devam ediyor.

GÜNDEM 15.10.2021 - 20:43, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1904+ kez okundu.
 

Çare Sizsiniz Dernek yönetimine ziyaretler devam ediyor.

Adana'da faaliyet gösteren Çare Sizsiniz Derneği daha önce tespit ettiği ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunuyor.

Yaptığı hayırlı çalışmalarla  yardıma muhtaç ailelerin yüzünü güldüren Çare Sizsiniz Dernek yönetimine ziyaretler devam ediyor. İyi parti Adana Büyükşehir başkan yardımcısı ve Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Recai Mercimek'de bugün Çare Sizsiniz Dernek yönetimini ziyarete geldi. Yapılan faliyetler hakkında kendisine bilgi aktarılan Mercimek; Çare Sizsiniz Dernek adına yapmış olduğunuz çalışmalarınız çok önemli. İnsanlara  yapmış olduğunuz yardımlar ve yürütmüş olduğunuz çalışmalar çok güzel. İnanıyorum ki Adana'da yürüteceğiniz çalışmalar olumlu olacak ve bu çalışmalar güzel gelişmelere vesile olacak." şeklinde konuştu.   Çare Sizsiniz derneği yönetimi adına açıklama yapan Burak Yıldırım; Hayırseverlerin yardımları ile Adana'da  yardıma muhtaç ve yetim ailelerimize gıda kolisi  yardımında bulunuyoruz. Yılın her döneminde ailelerimize gıda, giyim ve nakit yardımları ulaştırıyoruz.  Daha önce tespit ettiğimiz onlarca aileye gıda ulaştırdık. Hayırseverlerimizden Allah razı olsun." dedi.
Adana'da faaliyet gösteren Çare Sizsiniz Derneği daha önce tespit ettiği ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunuyor.

Yaptığı hayırlı çalışmalarla  yardıma muhtaç ailelerin yüzünü güldüren Çare Sizsiniz Dernek yönetimine ziyaretler devam ediyor.


İyi parti Adana Büyükşehir başkan yardımcısı ve Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Recai Mercimek'de bugün Çare Sizsiniz Dernek yönetimini ziyarete geldi.


Yapılan faliyetler hakkında kendisine bilgi aktarılan Mercimek; Çare Sizsiniz Dernek adına yapmış olduğunuz çalışmalarınız çok önemli. İnsanlara  yapmış olduğunuz yardımlar ve yürütmüş olduğunuz çalışmalar çok güzel. İnanıyorum ki Adana'da yürüteceğiniz çalışmalar olumlu olacak ve bu çalışmalar güzel gelişmelere vesile olacak." şeklinde konuştu. 


 Çare Sizsiniz derneği yönetimi adına açıklama yapan Burak Yıldırım;


Hayırseverlerin yardımları ile Adana'da  yardıma muhtaç ve yetim ailelerimize gıda kolisi  yardımında bulunuyoruz.


Yılın her döneminde ailelerimize gıda, giyim ve nakit yardımları ulaştırıyoruz. 
Daha önce tespit ettiğimiz onlarca aileye gıda ulaştırdık. Hayırseverlerimizden Allah razı olsun." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.