BURGER KING® VE POPEYES®’A YILIN İLK KARI DÜŞTÜ

DİĞER 26.12.2020 - 18:51, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1462+ kez okundu.
 

BURGER KING® VE POPEYES®’A YILIN İLK KARI DÜŞTÜ

YILIN İLK KARI BURGER KING® VE POPEYES®’A DÜŞTÜ BURGER KING® VE POPEYES® 2021’E HAZIR! Türkiye’de, hızlı servis restoran zinciri sektörü lideri TAB Gıda bünyesinde hizmet veren Burger King® ve Popeyes®, zengin içerikli menülerini yeni yıl temalı ambalajlarıyla lezzet tutkunlarının beğenisine sunuyor.   Vazgeçilmez lezzetlerin adresi Burger King® ve doyurucu menüleriyle eşsiz anlar yaratan Popeyes®, yeni yılı özel kış temasıyla karşılamaya hazırlanıyor. Tavuktan vazgeçemem diyenlerin lezzet durağı Popeyes®, yeni yıl ve kışa özel kar taneleri ile sıcak turuncu renkli kova tasarımını bir araya getirirken, alevde ızgara ateşinin kralı Burger King® ambalajlarını kardan adam figürleri süslüyor. TAB Gıda Lezzetlerine Kesintisiz Erişim Sürüyor Öncelikli sorumluluğu çalışanların ve misafirlerinin sağlığı olan hızlı servis restoran zinciri sektörü lideri TAB Gıda, koronavirüse (COVID-19) karşı önlemlerini en üst düzeyde hayata geçiriyor. Tıkla Gelsin® ve Yemek Sepeti'nin online ve mobil kanallarının yanında, Ara Gelsin sipariş hattı üzerinden de güvenli bir şekilde siparişleri alıyor. Online ve temassız olarak ödemesi yapılabilen ürünler, hijyen kuralları eksiksiz takip edilerek maske ve eldivenle hazırlanıyor. Hazırlık aşamasında görev yapan çalışanların hem de siparişi teslim eden kuryelerin ateşi düzenli olarak ve sipariş yola çıkmadan hemen önce ölçülerek bilgilendirme kağıdına yazıldıktan sonra, ürün güvenli paket haline getiriliyor. Güvenli Paket uygulaması sayesinde, ürünlerin restorandan tamamen kapalı çıkması garanti altına alınıyor. Ayrıca 'Siparişimi Kapıya As' ve 'Temassız Teslimat' seçenekleriyle sıfır temas ile sipariş kapıya bırakılıyor.

YILIN İLK KARI BURGER KING® VE POPEYES®’A DÜŞTÜ

BURGER KING® VE POPEYES® 2021’E HAZIR!

Türkiye’de, hızlı servis restoran zinciri sektörü lideri TAB Gıda bünyesinde hizmet veren Burger King® ve Popeyes®, zengin içerikli menülerini yeni yıl temalı ambalajlarıyla lezzet tutkunlarının beğenisine sunuyor.  

Vazgeçilmez lezzetlerin adresi Burger King® ve doyurucu menüleriyle eşsiz anlar yaratan Popeyes®, yeni yılı özel kış temasıyla karşılamaya hazırlanıyor.

Tavuktan vazgeçemem diyenlerin lezzet durağı Popeyes®, yeni yıl ve kışa özel kar taneleri ile sıcak turuncu renkli kova tasarımını bir araya getirirken, alevde ızgara ateşinin kralı Burger King® ambalajlarını kardan adam figürleri süslüyor.

TAB Gıda Lezzetlerine Kesintisiz Erişim Sürüyor

Öncelikli sorumluluğu çalışanların ve misafirlerinin sağlığı olan hızlı servis restoran zinciri sektörü lideri TAB Gıda, koronavirüse (COVID-19) karşı önlemlerini en üst düzeyde hayata geçiriyor. Tıkla Gelsin® ve Yemek Sepeti'nin online ve mobil kanallarının yanında, Ara Gelsin sipariş hattı üzerinden de güvenli bir şekilde siparişleri alıyor. Online ve temassız olarak ödemesi yapılabilen ürünler, hijyen kuralları eksiksiz takip edilerek maske ve eldivenle hazırlanıyor. Hazırlık aşamasında görev yapan çalışanların hem de siparişi teslim eden kuryelerin ateşi düzenli olarak ve sipariş yola çıkmadan hemen önce ölçülerek bilgilendirme kağıdına yazıldıktan sonra, ürün güvenli paket haline getiriliyor. Güvenli Paket uygulaması sayesinde, ürünlerin restorandan tamamen kapalı çıkması garanti altına alınıyor. Ayrıca 'Siparişimi Kapıya As' ve 'Temassız Teslimat' seçenekleriyle sıfır temas ile sipariş kapıya bırakılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.