akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Beykoz’un tarihi yalısı genç girişimcilere ofis oldu!

BİLİM 28.06.2022 - 11:48, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1936+ kez okundu.
 

Beykoz’un tarihi yalısı genç girişimcilere ofis oldu!

Ekonomik büyümeyi ve toplumdaki gelişmeyi destekleyen girişimler küreselleşmenin de etkisiyle artış gösteriyor. Girişimcilik ekosisteminde meydana gelen büyümelerin etkisiyle birlikte yeni nesil çalışma modelleri çalışma kültürünün parçası haline geliyor. Bu bağlamda girişimcilerin tercihi maliyet avantajlı, esnek ve prestijli çalışma imkanı sunan yeni nesil ofis sistemleri oluyor.

Yaygın lokasyon ağına bir yenisi daha ekleyen eOfis, girişimcilere prestijli lokasyonlarda çalışma imkanı sunmaya devam ediyor. Türkiye’nin ilk yalı paylaşımlı ofisi özelliğine sahip yeni lokasyonda hazır ofis, sanal ofis, paylaşımlı ofis ve toplantı odası hizmeti sunuluyor. Kendisine ait iskelesi olan tarihi bir yalı Kendisine ait bahçe, iskele ve toplantı odalarına sahip eOfis Yalı lokasyonunda girişimciler; doğal, ferah ve iç açıcı bir çalışma ortamına sahip oluyor. Yalı lokasyonu, başta girişimciler olmak üzere iş dünyasındaki her kesimin verimliliğini ve motivasyonunu artırmayı hedefliyor. Türkiye’nin Yalı konseptli ilk paylaşımlı ofisi Yeni açılan yalı lokasyonu ile ilgili eOfis Kurumsal İletişim Direktörü Melis Ataç, “eOfis olarak uzun zamandır hazır ofis, sanal ofis, paylaşımlı ofis ve toplantı odaları alanında girişimcilere ve iş dünyasına hizmet veriyoruz. Sürecin başından beri hedefimiz Türkiye’nin farklı bölgelerinde maliyet avantajlı ve prestijli ofisleri hizmete sunmak oldu. Değişen dinamiklerin etkisiyle çalışanların çalışma ortamlarıyla ilgili farklı beklentilere girdiğini gözlemledik. Bu nedenle yaygın lokasyon ağı hedefimize farklı konseptleri de eklemeye başladık. 2022 Haziran ayı itibariyle denize sıfır, kendine ait iskelesine ve geniş bir bahçesine sahip, Türkiye’nin ilk yalı konseptli ofisini iş dünyasına sunduk. eOfis Yalı lokasyonunun girişimciler başta olmak üzere iş dünyasının her kesimine ihtiyaç duyduğu verimli çalışma ortamını sunacağını düşünüyoruz. İş aralarında masmavi denize karşı kahve içmek iş insanlarını daha mutlu ve özgür hissettiriyor. Bununla birlikte şirket müşterilerinin ya da iş ortakları açısından ofis adresinin bulunduğu konum büyük önem taşıyor. Yalı lokasyonu verimliliği artırmakla birlikte prestijli lokasyonundan dolayı girişimcilere daha profesyonel bir bakış açısı kazandırıyor. Yaygın lokasyon ağı hedeflerimiz doğrultusunda farklı konseptlerde Türkiye’de hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.
Ekonomik büyümeyi ve toplumdaki gelişmeyi destekleyen girişimler küreselleşmenin de etkisiyle artış gösteriyor. Girişimcilik ekosisteminde meydana gelen büyümelerin etkisiyle birlikte yeni nesil çalışma modelleri çalışma kültürünün parçası haline geliyor. Bu bağlamda girişimcilerin tercihi maliyet avantajlı, esnek ve prestijli çalışma imkanı sunan yeni nesil ofis sistemleri oluyor.

Yaygın lokasyon ağına bir yenisi daha ekleyen eOfis, girişimcilere prestijli lokasyonlarda çalışma imkanı sunmaya devam ediyor. Türkiye’nin ilk yalı paylaşımlı ofisi özelliğine sahip yeni lokasyonda hazır ofis, sanal ofis, paylaşımlı ofis ve toplantı odası hizmeti sunuluyor.

Kendisine ait iskelesi olan tarihi bir yalı

Kendisine ait bahçe, iskele ve toplantı odalarına sahip eOfis Yalı lokasyonunda girişimciler; doğal, ferah ve iç açıcı bir çalışma ortamına sahip oluyor. Yalı lokasyonu, başta girişimciler olmak üzere iş dünyasındaki her kesimin verimliliğini ve motivasyonunu artırmayı hedefliyor.

Türkiye’nin Yalı konseptli ilk paylaşımlı ofisi

Yeni açılan yalı lokasyonu ile ilgili eOfis Kurumsal İletişim Direktörü Melis Ataç, “eOfis olarak uzun zamandır hazır ofis, sanal ofis, paylaşımlı ofis ve toplantı odaları alanında girişimcilere ve iş dünyasına hizmet veriyoruz. Sürecin başından beri hedefimiz Türkiye’nin farklı bölgelerinde maliyet avantajlı ve prestijli ofisleri hizmete sunmak oldu. Değişen dinamiklerin etkisiyle çalışanların çalışma ortamlarıyla ilgili farklı beklentilere girdiğini gözlemledik. Bu nedenle yaygın lokasyon ağı hedefimize farklı konseptleri de eklemeye başladık. 2022 Haziran ayı itibariyle denize sıfır, kendine ait iskelesine ve geniş bir bahçesine sahip, Türkiye’nin ilk yalı konseptli ofisini iş dünyasına sunduk. eOfis Yalı lokasyonunun girişimciler başta olmak üzere iş dünyasının her kesimine ihtiyaç duyduğu verimli çalışma ortamını sunacağını düşünüyoruz. İş aralarında masmavi denize karşı kahve içmek iş insanlarını daha mutlu ve özgür hissettiriyor. Bununla birlikte şirket müşterilerinin ya da iş ortakları açısından ofis adresinin bulunduğu konum büyük önem taşıyor. Yalı lokasyonu verimliliği artırmakla birlikte prestijli lokasyonundan dolayı girişimcilere daha profesyonel bir bakış açısı kazandırıyor. Yaygın lokasyon ağı hedeflerimiz doğrultusunda farklı konseptlerde Türkiye’de hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.