Depreme Uygun Ev Dekorasyonu Nasıl Yapılır?

SANAT 17.02.2023 - 18:53, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1217+ kez okundu.
 

Depreme Uygun Ev Dekorasyonu Nasıl Yapılır?

Ev Dekorasyonunda Depreme Yönelik Önlemler Nasıl Olmalıdır: Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Gafur Yılmaz’a Sorduk?

Türkiye; tarihin en büyük deprem felaketlerinden olan 6 Şubat Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 ve Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde iki büyük deprem afeti ile 10 ilde yürek dayanmayan kayıplar vermiş durumda. Bu felaketten anlaşılan o ki deprem kuşağında yaşadığımız bu coğrafyada, yaşam alanlarımızın ihmale gelmemesi için birçok unsuru hayatımıza dahil etmeliyiz. Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Gafur Yılmaz; deprem politikalarının ülkemizde daha hassas ve güvenli şeklide yürütülmesi önemli, bununla birlikte vatandaşlarımızın da evlerini dekora ederken deprem ve benzeri afetlerde olası hasarların önüne geçilmesi için hassas davranmalarının önemini dile getirdi.    Peki depreme uygun ev dekorasyonu konusunda neler yapmalıyız ve eşyaları nasıl dizayn etmeliyiz?   Yılmaz: “Yaşam alanlarımızı dekora ederken deprem ve benzeri afetlere karşı bazı güvenlik önlemleri almamız gerekmektedir. Özellikle ülkemizin deprem ülkesi olduğunu düşünürsek dekorasyonda daha hassas davranmalıyız. Peki depreme uygun ev dekorasyonu konusunda neler yapmalıyız ve eşyaları nasıl dizayn etmeliyiz? Asortie Mobilya ve Dekorasyon Şirketi olarak yaptığımız yurt içi ve yurt dışı birçok projede şıklık ve konfor kadar güvenliğe de önem vermekteyiz.   Ev dekorasyonunda mobilyaların tarzı, kumaşının dokusu, rengi, boyutu gibi birçok unsura dikkat edilir.  Müşterilerimiz için önemli olan dekorasyonun her ayrıntısı ve konforu elbette değerli. Lakin yaşam alanlarımızı dekora ederken güvenliğimize de dikkat etmeliyiz. Evlerimizi depreme karşı daha güvenli halde düzenlemek zorundayız.” dedi    
Ev Dekorasyonunda Depreme Yönelik Önlemler Nasıl Olmalıdır: Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Gafur Yılmaz’a Sorduk?

Türkiye; tarihin en büyük deprem felaketlerinden olan 6 Şubat Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 ve Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde iki büyük deprem afeti ile 10 ilde yürek dayanmayan kayıplar vermiş durumda. Bu felaketten anlaşılan o ki deprem kuşağında yaşadığımız bu coğrafyada, yaşam alanlarımızın ihmale gelmemesi için birçok unsuru hayatımıza dahil etmeliyiz. Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Gafur Yılmaz; deprem politikalarının ülkemizde daha hassas ve güvenli şeklide yürütülmesi önemli, bununla birlikte vatandaşlarımızın da evlerini dekora ederken deprem ve benzeri afetlerde olası hasarların önüne geçilmesi için hassas davranmalarının önemini dile getirdi. 

 

Peki depreme uygun ev dekorasyonu konusunda neler yapmalıyız ve eşyaları nasıl dizayn etmeliyiz?

 

Yılmaz: “Yaşam alanlarımızı dekora ederken deprem ve benzeri afetlere karşı bazı güvenlik önlemleri almamız gerekmektedir. Özellikle ülkemizin deprem ülkesi olduğunu düşünürsek dekorasyonda daha hassas davranmalıyız. Peki depreme uygun ev dekorasyonu konusunda neler yapmalıyız ve eşyaları nasıl dizayn etmeliyiz? Asortie Mobilya ve Dekorasyon Şirketi olarak yaptığımız yurt içi ve yurt dışı birçok projede şıklık ve konfor kadar güvenliğe de önem vermekteyiz.

 

Ev dekorasyonunda mobilyaların tarzı, kumaşının dokusu, rengi, boyutu gibi birçok unsura dikkat edilir.  Müşterilerimiz için önemli olan dekorasyonun her ayrıntısı ve konforu elbette değerli. Lakin yaşam alanlarımızı dekora ederken güvenliğimize de dikkat etmeliyiz. Evlerimizi depreme karşı daha güvenli halde düzenlemek zorundayız.” dedi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.