Anadolu’da yaz okulu heyecanı başlıyor

EĞİTİM 08.07.2022 - 07:08, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1201+ kez okundu.
 

Anadolu’da yaz okulu heyecanı başlıyor

Anadolu Federasyonu Ortaöğretim Birimi tarafından organize edilen bu sene 13’üncüsü düzenlenen yaz okulu programları, İstanbul başta olmak üzere çok sayıda ilde yoğun katılımlarıyla başlıyor. Yaz okulu, 6 hafta sonunda yerelde düzenlenecek yarışma ve bitirme programları ile tamamlanacak. Anadolu Federasyonu Orta Öğretim Birimi tarafından gelenekselleştirilen ve her yıl farklı eğitim içerikleri ve sosyal faaliyetlerin uygulandığı yaz okulu programları, “Eğlenerek Öğreniyoruz” temasıyla 2022 yılında da yoğun bir ilgiyle devam ediyor. 12 yıldır kesintisiz olarak devam eden ve Türkiye genelindeki çok sayıda Anadolu Federasyonu üye kuruluşu bünyesinde sürdürülen yaz etkinlikleri; ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde öğrenciler katılım gösteriyor. Hafta içerisinde gerçekleştirilen eğitim programlarında öğrenciler yaz aylarını dolu dolu geçiriyor. İstanbul başta olmak üzere çok sayıda ilde gerçekleşecek yaz okuluna kayıtlar 7 Temmuz itibariyle tamamlandı. Çocukların örnek birey olmasına yardımcı olacak Öte yandan yetişme çağındaki öğrencilere kendi akranlarıyla çeşitli etkinliklerle kaynaşarak kişisel gelişim sağlamalarına zemin hazırlayan yaz okulu programları, çocukların yaşadıkları toplumda örnek gösterilecek bireyler haline dönüşmelerini hedefleyen bir çaba içerisinde çalışmalar devam etmekte. Programların tamamlandığı yerlerde de öğrenciler tarafından hazırlanan görsel etkinliklerin sergilenmesinden oluşan geniş katılımlı bitirme programları yapılarak, herkesin bu heyecana ortak olması sağlanıyor. Program ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler Anadolu Federasyonu’nun internet sitesinden bilgi alabilirler.

Anadolu Federasyonu Ortaöğretim Birimi tarafından organize edilen bu sene 13’üncüsü düzenlenen yaz okulu programları, İstanbul başta olmak üzere çok sayıda ilde yoğun katılımlarıyla başlıyor. Yaz okulu, 6 hafta sonunda yerelde düzenlenecek yarışma ve bitirme programları ile tamamlanacak.

Anadolu Federasyonu Orta Öğretim Birimi tarafından gelenekselleştirilen ve her yıl farklı eğitim içerikleri ve sosyal faaliyetlerin uygulandığı yaz okulu programları, “Eğlenerek Öğreniyoruz” temasıyla 2022 yılında da yoğun bir ilgiyle devam ediyor. 12 yıldır kesintisiz olarak devam eden ve Türkiye genelindeki çok sayıda Anadolu Federasyonu üye kuruluşu bünyesinde sürdürülen yaz etkinlikleri; ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde öğrenciler katılım gösteriyor. Hafta içerisinde gerçekleştirilen eğitim programlarında öğrenciler yaz aylarını dolu dolu geçiriyor. İstanbul başta olmak üzere çok sayıda ilde gerçekleşecek yaz okuluna kayıtlar 7 Temmuz itibariyle tamamlandı.

Çocukların örnek birey olmasına yardımcı olacak

Öte yandan yetişme çağındaki öğrencilere kendi akranlarıyla çeşitli etkinliklerle kaynaşarak kişisel gelişim sağlamalarına zemin hazırlayan yaz okulu programları, çocukların yaşadıkları toplumda örnek gösterilecek bireyler haline dönüşmelerini hedefleyen bir çaba içerisinde çalışmalar devam etmekte.

Programların tamamlandığı yerlerde de öğrenciler tarafından hazırlanan görsel etkinliklerin sergilenmesinden oluşan geniş katılımlı bitirme programları yapılarak, herkesin bu heyecana ortak olması sağlanıyor. Program ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler Anadolu Federasyonu’nun internet sitesinden bilgi alabilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.