Adanaspor taraftarı isyanda.

SPOR 23.11.2021 - 09:06, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1193+ kez okundu.
 

Adanaspor taraftarı isyanda.

Spor Toto 1'inci Lig'in 13'üncü haftasında Adanaspor, sahasında konuk ettiği MKE Ankaragücü'nü 1-0 mağlup etti. Stadı doldurarak bu önemli maçta takımını yalnız bırakmayan tek yürek son dakikaya kadar destek olan ve sonunda gilibiyette büyük rolü bulunan taraftarların  stad içerisinde çilesi bitmiyor. Son olarak özellikle staddaki büfelerin  fiatlarının yüksek oldugunu, bazı trübinlerde büfelerin kapalı oldugunu, söyleyeyn taraftarlar ,Yeni Adana stadının  trafik ve ulaşım çilesi bitmeden  çay ve su krizi çıktı.Adanaspor-Ankaragücü maçında bir bardak çay 4 TL, bardak su 2-2.5 TL'den satıldı.Bu fahiş fiyatlara kim dur diyecek? diyerek feryat ettiler. Devre arasında tribünde Bulunan Başkan Bayram Akgül'e sıkıntılarını anlatan taraftarlara Hamza Akgül tarafından Su dagıtımı yapıldı. Başkan yardımcısı Hamza Akgül, maç içerisinde taraftarlara dışarıdan su getirterek kapalı tribünde bulunan taraftarlara ücretsiz su  dagıtımı yapıldığını, konunun takipçisi olacagını bu konuyla yakından ilgilenerek konuyu en kısa zamanda çözüme ulaştıracaklarını söyledi.   ADANASPOLU ÖGRENCİLERE MÜJDE. Ankaragücü galibiyetinin ardından bir müjdede Adanaspor Ögrenci taraftarlarına geldi.Bundan sonra 13:18 yaş arası tüm ögrenciler Adanasporun iç saha maçlarını ücretsiz izleyebilecek.    

Spor Toto 1'inci Lig'in 13'üncü haftasında Adanaspor, sahasında konuk ettiği MKE Ankaragücü'nü 1-0 mağlup etti.

Stadı doldurarak bu önemli maçta takımını yalnız bırakmayan tek yürek son dakikaya kadar destek olan ve sonunda gilibiyette büyük rolü bulunan taraftarların  stad içerisinde çilesi bitmiyor.

Son olarak özellikle staddaki büfelerin  fiatlarının yüksek oldugunu, bazı trübinlerde büfelerin kapalı oldugunu, söyleyeyn taraftarlar ,Yeni Adana stadının  trafik ve ulaşım çilesi bitmeden  çay ve su krizi çıktı.Adanaspor-Ankaragücü maçında bir bardak çay 4 TL, bardak su 2-2.5 TL'den satıldı.Bu fahiş fiyatlara kim dur diyecek? diyerek feryat ettiler.

Devre arasında tribünde Bulunan Başkan Bayram Akgül'e sıkıntılarını anlatan taraftarlara Hamza Akgül tarafından Su dagıtımı yapıldı.

Başkan yardımcısı Hamza Akgül, maç içerisinde taraftarlara dışarıdan su getirterek kapalı tribünde bulunan taraftarlara ücretsiz su  dagıtımı yapıldığını, konunun takipçisi olacagını bu konuyla yakından ilgilenerek konuyu en kısa zamanda çözüme ulaştıracaklarını söyledi.

 

ADANASPOLU ÖGRENCİLERE MÜJDE.

Ankaragücü galibiyetinin ardından bir müjdede Adanaspor Ögrenci taraftarlarına geldi.Bundan sonra 13:18 yaş arası tüm ögrenciler Adanasporun iç saha maçlarını ücretsiz izleyebilecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.