Adana’da garsonluk yapan mühendis 3 bin kitap okudu, 8 kitap yazdı

KÜLTÜR 26.05.2022 - 18:45, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2617+ kez okundu.
 

Adana’da garsonluk yapan mühendis 3 bin kitap okudu, 8 kitap yazdı

Adanalı fenomen Röportaj Adamın sosyal medya hesabından takipçilerine duyurduğu dönerci garsonu Ziraat Mühendisi Alper  Çadıroğlu’nun 3 bin kitap okuyup 8 kitap yazdığını belirtti. Çadıroğlu’nun tek isteği ise bir kütüphanede işe başlamak.   Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesinden 2010 yılında mezun olan Alper Çadıroğlu (38) iş bulamayınca inzivaya çekildi. 12 yıl boyunca kendini kitaplara veren Çadıroğlu, felsefe, fizik ve dinleri araştırmaya başladı. Bu sırada Çadıroğlu 3 bin kitap okudu.    Çadıroğlu okuduğu kitap ve makalelerden de etkilenerek, felsefe, kuantum ve din üzerine 8 kitap yazdı.    Çadıroğlu kitaplarını da mutlakbilim.net adresinden ücretsiz olarak yayınladı.    Çağdıroğlu daha sonra ekonomik sıkıntılar yaşayınca bir restoranda bulaşıkçı olarak işe girdi. Ardından aynı restoranda garsonluğa yükseldi. Halen garson olan Çadıroğlu’nun kitaplarını bir kitap evi ücretsiz olarak basma kararı aldı.    Çadıroğlu’nun hem garsonluk yaptığı hem de 8 kitap yazdığı ise Adanalı fenomen Röportaj Adamın sosyal medya hesabında takipçilerine duyurması üzerine ortaya çıktı.    Çağdıroğlu ise yaptığı açıklamada kitap yazmayı ve okumayı çok sevdiğini, yazdıkça okudukça mutlu olduğunu ancak garsonluk yaparken yazamadığını onun için bir kitap evinde ya da kütüphanede çalışmak istediğini söyledi.
Adanalı fenomen Röportaj Adamın sosyal medya hesabından takipçilerine duyurduğu dönerci garsonu Ziraat Mühendisi Alper  Çadıroğlu’nun 3 bin kitap okuyup 8 kitap yazdığını belirtti. Çadıroğlu’nun tek isteği ise bir kütüphanede işe başlamak.
 
Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesinden 2010 yılında mezun olan Alper Çadıroğlu (38) iş bulamayınca inzivaya çekildi. 12 yıl boyunca kendini kitaplara veren Çadıroğlu, felsefe, fizik ve dinleri araştırmaya başladı. Bu sırada Çadıroğlu 3 bin kitap okudu. 
 
Çadıroğlu okuduğu kitap ve makalelerden de etkilenerek, felsefe, kuantum ve din üzerine 8 kitap yazdı. 
 
Çadıroğlu kitaplarını da mutlakbilim.net adresinden ücretsiz olarak yayınladı. 
 
Çağdıroğlu daha sonra ekonomik sıkıntılar yaşayınca bir restoranda bulaşıkçı olarak işe girdi. Ardından aynı restoranda garsonluğa yükseldi. Halen garson olan Çadıroğlu’nun kitaplarını bir kitap evi ücretsiz olarak basma kararı aldı. 
 
Çadıroğlu’nun hem garsonluk yaptığı hem de 8 kitap yazdığı ise Adanalı fenomen Röportaj Adamın sosyal medya hesabında takipçilerine duyurması üzerine ortaya çıktı. 
 
Çağdıroğlu ise yaptığı açıklamada kitap yazmayı ve okumayı çok sevdiğini, yazdıkça okudukça mutlu olduğunu ancak garsonluk yaparken yazamadığını onun için bir kitap evinde ya da kütüphanede çalışmak istediğini söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.