Vardalı Minikler Köyü Anaokulu eğitime hazır.

EĞİTİM 24.08.2021 - 17:53, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1311+ kez okundu.
 

Vardalı Minikler Köyü Anaokulu eğitime hazır.

Çocuğun ilk eğitimi ailede başlamaktadır. Okul öncesi eğitimi de çocukların gelişimi yönünden, üzerinde durulan ve önemsenen bir konu olmaya başlamıştır.

Vardalı Minikler Köyü Anaokulu Sağlık ve Eğitim Bakanlıklarının istediği maske, mesafe, hijyen, aşı ve PCR testinin üzerinde durarak sağlıklı egitim vermek için deneyimli ögretmen kadrosuyla yeni eğitim yılına hazırlandı. Vardalı Minikler Köyü Anaokulunda  eğitim akışında; çocukların fiziksel, psikolojik ve zihinsel gelişim alanları gözetilerek düzenlenen, bahçesinde survivor parkuru, hobi bahçesi, kum havuzu, mini amfi tiyatro ve çocuk parkı bulunan anaokulunda gün boyu İngilizce eğitimin yanı sıra çocukları pek çok alanda destekleyecek; her biri kendi alanında uzman öğretmenlerin verdiği branş dersleri uygulanmaktadır. Branş dersleri: İngilizce, Almanca, Görsel Sanatlar, Yaratıcı Drama, Zeka Oyunları, Modern Dans ve Bale, Jimnastik ve Müzik dersi olacak şekilde planlanmıştır. Ayrıca anaokulunda Psikojik danışman ve rehber öğretmenler çocuklarla gelişimsel ve eğitsel çalışmalar yürütmektedir. Eğitim programları çocukların yaşı, gelişim düzeyleri, ihtiyaçları, ilgileri ve evrensel gelişmeler dikkate alınarak sürekli olarak geliştirilmektedir.
Çocuğun ilk eğitimi ailede başlamaktadır. Okul öncesi eğitimi de çocukların gelişimi yönünden, üzerinde durulan ve önemsenen bir konu olmaya başlamıştır.

Vardalı Minikler Köyü Anaokulu Sağlık ve Eğitim Bakanlıklarının istediği maske, mesafe, hijyen, aşı ve PCR testinin üzerinde durarak sağlıklı egitim vermek için deneyimli ögretmen kadrosuyla yeni eğitim yılına hazırlandı.

Vardalı Minikler Köyü Anaokulunda  eğitim akışında; çocukların fiziksel, psikolojik ve zihinsel gelişim alanları gözetilerek düzenlenen, bahçesinde survivor parkuru, hobi bahçesi, kum havuzu, mini amfi tiyatro ve çocuk parkı bulunan anaokulunda gün boyu İngilizce eğitimin yanı sıra çocukları pek çok alanda destekleyecek; her biri kendi alanında uzman öğretmenlerin verdiği branş dersleri uygulanmaktadır.

Branş dersleri: İngilizce, Almanca, Görsel Sanatlar, Yaratıcı Drama, Zeka Oyunları, Modern Dans ve Bale, Jimnastik ve Müzik dersi olacak şekilde planlanmıştır.

Ayrıca anaokulunda Psikojik danışman ve rehber öğretmenler çocuklarla gelişimsel ve eğitsel çalışmalar yürütmektedir.



Eğitim programları çocukların yaşı, gelişim düzeyleri, ihtiyaçları, ilgileri ve evrensel gelişmeler dikkate alınarak sürekli olarak geliştirilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.