akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Varda Kolejinde hazırlıklar tamam.

EĞİTİM 05.09.2021 - 09:09, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2180+ kez okundu.
 

Varda Kolejinde hazırlıklar tamam.

Milli Eğitim Bakanlığının verdiği talimatlar doğrultusunda deneyimli kadrosuyla Okul eğitim öğretim için hazır hale getirildi.

  MEB in  gönderdiği talimatlar doğrultusunda varda koleji deneyimli kadrosu ile okullarını eğitim ve öğretime hazır hale getirdi. Varda kolejinde yeni ders yılına girmenin heyecanı yaşanırken 2021-2022 eğitim öğretim yılında, okulların eğitim ve öğretime hazır hale getirilmesi istenilen tüm hususlar tamamlandı. MEB in talimatları doğrultusunda uygun fiziki şartlarımız ve teknolojik donanımımızla okulumuzu eğitim ve öğretime hazır hale getirdik. Derslik, kütüphane, kantin gibi her türlü kapalı alanın  hergün dezenfekte edilerek hijyeni sağlanacağını belirten okul müdürü İBRAHİM ESER "Okullarda yüzyüze eğitimin bir kez daha aksamaması için maske mesafe ve hijyen kurallarına uyacağız. " öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve diğer tüm eğitim çalışanlarımız okula pandemi kuralları çerçevesinde (maske, mesafe, hijyen) gelecekler. Kurum personeli ve öğrencilerin okula giriş ve çıkışları okul yönetimi tarafından sıkı bir şekilde kontrol edileceği lise çağında ki geçenler için yüzyüze eğitimin çok daha önemli olduğu bu nedenle öğrencilerimizin daha iyi bir öğrenme süreci geçirmeleri için tüm hazırlıklarımızı tamamladık diyerek sözlerini bitirdi. Varda Koleji Eğitim koordinatörü İsmail Serdaroğlu'da konuyla ilgili yaptığı açıklamada; Lise öğrencilerinin okulların açılması ile birlikte ders dışında da pandemi sürecinin olumsuzluklarını daha sağlıklı atlaya bilmeleri için motive edilmeleri gerekiyor. Bu konuda biz eğitimcilere çok büyük görev düşüyor. Çocuklara psikolojik destek sağlayıp herzaman yanlarında olduğumuzu hissettirip bu zorlu süreci hep birlikte alacağımıza inanıyorum dedi.    
Milli Eğitim Bakanlığının verdiği talimatlar doğrultusunda deneyimli kadrosuyla Okul eğitim öğretim için hazır hale getirildi.

 

MEB in  gönderdiği talimatlar doğrultusunda varda koleji deneyimli kadrosu ile okullarını eğitim ve öğretime hazır hale getirdi.


Varda kolejinde yeni ders yılına girmenin heyecanı yaşanırken 2021-2022 eğitim öğretim yılında, okulların eğitim ve öğretime hazır hale getirilmesi istenilen tüm hususlar tamamlandı.


MEB in talimatları doğrultusunda uygun fiziki şartlarımız ve teknolojik donanımımızla okulumuzu eğitim ve öğretime hazır hale getirdik.


Derslik, kütüphane, kantin gibi her türlü kapalı alanın  hergün dezenfekte edilerek hijyeni sağlanacağını belirten okul müdürü İBRAHİM ESER

"Okullarda yüzyüze eğitimin bir kez daha aksamaması için maske mesafe ve hijyen kurallarına uyacağız. " öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve diğer tüm eğitim çalışanlarımız okula pandemi kuralları çerçevesinde (maske, mesafe, hijyen) gelecekler.
Kurum personeli ve öğrencilerin okula giriş ve çıkışları okul yönetimi tarafından sıkı bir şekilde kontrol edileceği lise çağında ki geçenler için yüzyüze eğitimin çok daha önemli olduğu bu nedenle öğrencilerimizin daha iyi bir öğrenme süreci geçirmeleri için tüm hazırlıklarımızı tamamladık diyerek sözlerini bitirdi.


Varda Koleji Eğitim koordinatörü İsmail Serdaroğlu'da konuyla ilgili yaptığı açıklamada;

Lise öğrencilerinin okulların açılması ile birlikte ders dışında da pandemi sürecinin olumsuzluklarını daha sağlıklı atlaya bilmeleri için motive edilmeleri gerekiyor. Bu konuda biz eğitimcilere çok büyük görev düşüyor.

Çocuklara psikolojik destek sağlayıp herzaman yanlarında olduğumuzu hissettirip bu zorlu süreci hep birlikte alacağımıza inanıyorum dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.