HOLLANDA KRALI LAHEY BÜYÜKELÇİMİZİN GÜVEN MEKTUBUNU KABUL ETTİ.

DÜNYA 20.02.2023 - 08:24, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2306+ kez okundu.
 

HOLLANDA KRALI LAHEY BÜYÜKELÇİMİZİN GÜVEN MEKTUBUNU KABUL ETTİ.

HOLLANDA KRALI WİLLEM ALEXANDER, LAHEY BÜYÜKELÇİMİZİN GÜVEN MEKTUBUNU ALIŞILMAMIŞ BİR TÖRENLE KABUL ETTİ.

İnsanlığı yasa boğan deprem felaketinden duyduğu üzüntüyü dile getiren Kral, özel faytonu ile saraya getirilen büyükelçimiz Selçuk Ünal ile uzun uzun konuştu. Lahey’deki ünlü Noordeinde Sarayı’na halkın otomobil ile yanaşması yasak ama, yaya olarak geçmek ve izlemek mümkündü. Başarılı çalışmaları ile memnuniyet yaratan eski büyükelçimiz Şaban Dişli’nin ardından, şimdi de damdan düşme değil, Dışişleri kökenli bir diplomatın Lahey’e atanması da menuniyet yarattı. Haber-Yorum: İlhan KARAÇAY
HOLLANDA KRALI WİLLEM ALEXANDER, LAHEY BÜYÜKELÇİMİZİN GÜVEN MEKTUBUNU ALIŞILMAMIŞ BİR TÖRENLE KABUL ETTİ.

İnsanlığı yasa boğan deprem felaketinden duyduğu üzüntüyü dile getiren Kral, özel faytonu ile saraya getirilen büyükelçimiz Selçuk Ünal ile uzun uzun konuştu.

Lahey’deki ünlü Noordeinde Sarayı’na halkın otomobil ile yanaşması yasak ama, yaya olarak geçmek ve izlemek mümkündü.

Başarılı çalışmaları ile memnuniyet yaratan eski büyükelçimiz Şaban Dişli’nin ardından, şimdi de damdan düşme değil, Dışişleri kökenli bir diplomatın Lahey’e atanması da menuniyet yarattı.

Haber-Yorum: İlhan KARAÇAY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.