Sporun kalbinin attığı zirvede, “sporda eğlence” vurgusu yapıldı

SPOR 28.04.2024 - 07:11, Güncelleme: 28.04.2024 - 07:11 451 kez okundu.
 

Sporun kalbinin attığı zirvede, “sporda eğlence” vurgusu yapıldı

6. Boğaziçi Üniversitesi Bilyoner Spor Zirvesi, yoğun bir ilgiyle takip edildi

    Sporda eğlencenin ilk adresi Bilyoner’in üç yıldır ana sponsoru olduğu ve altıncısı düzenlenen Boğaziçi Üniversitesi Bilyoner Spor Zirvesi, Boğaziçi Üniversitesi BURC Öğrenci Merkezi’nde gerçekleşti. Etkinlikte Bilyoner tarafından sahiplenen oturumda, “Eğlenceyi Zenginleştiren Yeni Teknolojilerin Etkisi ile Sporda İletişim Stratejileri" konuşuldu. Boğaziçi Üniversitesi Spor Kurulu tarafından düzenlenen 6. Boğaziçi Üniversitesi Bilyoner Spor Zirvesi'nde, sporsever öğrenciler spor dünyasının önde gelen isimleriyle buluştu. 20-21 Nisan'da BURC Öğrenci Merkezi’nde gerçekleşen zirvede, her yıl olduğu gibi bu yıl da birçok branştan sporcu, yönetici ve yorumcu konuşma yaptı.  “Spordan kazandığını spora yatırma” vizyonu ile Türk sporunun gelişmesine önemli katkılar sağlayan Bilyoner zirvenin bu yıl da ana sponsoru olurken, bir oturumu da sahiplendi. “Eğlenceyi Zenginleştiren Yeni Teknolojilerin Etkisi ile Sporda İletişim Stratejileri" başlığı altında yapılan oturum; Bilyoner CMO'su Simgül Madanoğlu, Bilyoner Kurumsal İletişim Direktörü Barış Kuyucu ve Türkiye'nin en önemli spor spikerlerinden, Bilyoner yorumcusu Ersin Düzen’in katılımıyla gerçekleşti. “Kullanıcılarımızın spordan aldığı keyfi artırmayı hedefliyoruz” Bilyoner’in, sektörünün öncü markası olduğunu belirten Bilyoner CMO'su Simgül Madanoğlu, zirvede yaptığı konuşmada: "Yaptığımız pazar araştırmalarında üyelerimizin Bilyoner’i çoğunlukla, eğlenmek ve sporun heyecanını artırmak için kullandığını görüyoruz. Biz de eğlenceyi sahipleniyor, kullanıcılarımızın spordan aldığı keyfi artırmayı hedefliyoruz. Galatasaray ve Anadolu Efes Spor Kulübü gibi büyük kulüplerle yaptığımız sponsorluk
6. Boğaziçi Üniversitesi Bilyoner Spor Zirvesi, yoğun bir ilgiyle takip edildi

 

 


Sporda eğlencenin ilk adresi Bilyoner’in üç yıldır ana sponsoru olduğu ve altıncısı düzenlenen Boğaziçi Üniversitesi Bilyoner Spor Zirvesi, Boğaziçi Üniversitesi BURC Öğrenci Merkezi’nde gerçekleşti. Etkinlikte Bilyoner tarafından sahiplenen oturumda, “Eğlenceyi Zenginleştiren Yeni Teknolojilerin Etkisi ile Sporda İletişim Stratejileri" konuşuldu.

Boğaziçi Üniversitesi Spor Kurulu tarafından düzenlenen 6. Boğaziçi Üniversitesi Bilyoner Spor Zirvesi'nde, sporsever öğrenciler spor dünyasının önde gelen isimleriyle buluştu. 20-21 Nisan'da BURC Öğrenci Merkezi’nde gerçekleşen zirvede, her yıl olduğu gibi bu yıl da birçok branştan sporcu, yönetici ve yorumcu konuşma yaptı. 

“Spordan kazandığını spora yatırma” vizyonu ile Türk sporunun gelişmesine önemli katkılar sağlayan Bilyoner zirvenin bu yıl da ana sponsoru olurken, bir oturumu da sahiplendi. “Eğlenceyi Zenginleştiren Yeni Teknolojilerin Etkisi ile Sporda İletişim Stratejileri" başlığı altında yapılan oturum; Bilyoner CMO'su Simgül Madanoğlu, Bilyoner Kurumsal İletişim Direktörü Barış Kuyucu ve Türkiye'nin en önemli spor spikerlerinden, Bilyoner yorumcusu Ersin Düzen’in katılımıyla gerçekleşti.

“Kullanıcılarımızın spordan aldığı keyfi artırmayı hedefliyoruz”

Bilyoner’in, sektörünün öncü markası olduğunu belirten Bilyoner CMO'su Simgül Madanoğlu, zirvede yaptığı konuşmada: "Yaptığımız pazar araştırmalarında üyelerimizin Bilyoner’i çoğunlukla, eğlenmek ve sporun heyecanını artırmak için kullandığını görüyoruz. Biz de eğlenceyi sahipleniyor, kullanıcılarımızın spordan aldığı keyfi artırmayı hedefliyoruz. Galatasaray ve Anadolu Efes Spor Kulübü gibi büyük kulüplerle yaptığımız sponsorluk

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.