Motosiklet hırsızları yakalandı

ASAYİŞ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 21.03.2024 - 15:48, Güncelleme: 23.03.2024 - 08:15 566+ kez okundu.
 

Motosiklet hırsızları yakalandı

ADIYAMAN (PHA) - Jandarmanın titiz çalışmasıyla motosiklet hırsızları yakalandı. Çalınan motor sahibine teslim edildi.

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca, A.A. isimli şahsın motosikletinin çalındığı ihbarı alındı. İhbar üzerine, Jandarma tarafından yapılan sorgulama ve incelemeler sonucunda, 20 Mart 2024 günü M.H. ve İ.B. isimli şüpheli şahıslar yakalandı. Yakalanan şüpheliler sorguları sonrası, Jandarma unsurları tarafından çalınan motosiklet bulunarak, sahibine teslim edildi. Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, halkın huzur ve güveni için çalışmalara aralıksız devam edildiği bildirildi. Kaynak : PHA
ADIYAMAN (PHA) - Jandarmanın titiz çalışmasıyla motosiklet hırsızları yakalandı. Çalınan motor sahibine teslim edildi.

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca, A.A. isimli şahsın motosikletinin çalındığı ihbarı alındı. İhbar üzerine, Jandarma tarafından yapılan sorgulama ve incelemeler sonucunda, 20 Mart 2024 günü M.H. ve İ.B. isimli şüpheli şahıslar yakalandı.

Yakalanan şüpheliler sorguları sonrası, Jandarma unsurları tarafından çalınan motosiklet bulunarak, sahibine teslim edildi.

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, halkın huzur ve güveni için çalışmalara aralıksız devam edildiği bildirildi.

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.