akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Mimar Melahat Öngen'de Cumhuriyet Bayramı coşkusu

KÜLTÜR 08.11.2022 - 06:42, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1565+ kez okundu.
 

Mimar Melahat Öngen'de Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Cumhuriyet Bayramımızın 99. Yıl dönümünde  Mimar Melahat Öngen Anaokulu öğretmen ve öğrencileri muhteşem bir kutlama töreni gerçekleştirdi. Mimar Melahat Öngen'de Cumhuriyet Bayramı coşkusu Gazi  Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ulusumuza hediyesi olan Cumhuriyet Bayramı'nın 99. Yıl dönümü Adana Seyhan İlçesi Aydınlar Mahallesi'nde bulunan Mimar Melahat Öngen Anaokulu'nda coşkuyla kutlandı. KOCAMAN YÜREKLİ MİNİKLERİN GÖSTERİLERİ MUHTEŞEMDİ Mimar Melahat Öngen Anaokulu Müdürü Fazilet Gökler yönetiminde  Papatyalar, Arılar, Kelebekler ve Uğur Böceği ü Yıldızlar sınıflarında eğitim ve öğretimine devam eden koca yürekli minik öğrenciler ;  öğretmenleri Selma Karadeş, Nilay Demir, Gülsüm Özdemir, Cansu Üstünel, Hatice Dingil, Yasemin Kaynar Nebile Demirci, Esma Üğüdücü, Esma İnce Çaka, Ayşek Tollu gözetiminde gösterilerini  başarıyla yerine getirdiler. KOSTÜMLERİYLE BEĞENİ TOPLADILAR Gazeteci Hüseyin Yetiş ve Eşi Halime Fidan Yetiş'in Arılar sınıfında eğitim gören kızı Gülüstan Cemre Yetiş ve Papatyalar sınıfında eğitim gören oğlu Samet Gökmen Yetiş başta olmak üzere koca yürekli minik öğrenciler kıyafetleriyle beğeni kazandılar. Okul öğrencileri öğretmenleri gözetiminde şarkılarla dans ederek cumhuriyet temalı şiirlerini içtenlikle ve heyecanla seslendirdiler. El emeği göz nuru öğrencilerin yaptıkları resimlerden dereceye girenlere ödülleri ve madalyaları Anaokulu Müdürü Fazilet Gökler tarafından   takdim edildi. Yapılan etkinliği Aydınlar Mahallesi Muhtarı Aydın Tuna başta olmak  üzere çok sayıda öğrenci velisi ilgiyle izlerken evlatlarının fotoğraf ve videolarını çektiler. "CUMHURİ YETİMİZİ BİZLERE HEDİYE EDENLERE MİNNETTARIZ" Mimar Melahat Öngen Anaokulu Müdürü Fazilet Gökler, Cumhuriyet Bayramının 99. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada  Cumhuriyeti armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına bu uğurda şehit ve gazi olan  tüm Mehmetçiklere şükranlarını sundu. Fazilet Gökler, " Bu vatan için canını verenlere haklarını asla ödeyemeyiz. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Nice yıllar Cumhuriyetimizin bayramını kutlamak  dileğiyle. " dedi.

Cumhuriyet Bayramımızın 99. Yıl dönümünde  Mimar Melahat Öngen Anaokulu öğretmen ve öğrencileri muhteşem bir kutlama töreni gerçekleştirdi.

Mimar Melahat Öngen'de Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Gazi  Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ulusumuza hediyesi olan Cumhuriyet Bayramı'nın 99. Yıl dönümü Adana Seyhan İlçesi Aydınlar Mahallesi'nde bulunan Mimar Melahat Öngen Anaokulu'nda coşkuyla kutlandı.

KOCAMAN YÜREKLİ MİNİKLERİN GÖSTERİLERİ MUHTEŞEMDİ

Mimar Melahat Öngen Anaokulu Müdürü Fazilet Gökler yönetiminde  Papatyalar, Arılar, Kelebekler ve Uğur Böceği ü Yıldızlar sınıflarında eğitim ve öğretimine devam eden koca yürekli minik öğrenciler ;  öğretmenleri Selma Karadeş, Nilay Demir, Gülsüm Özdemir, Cansu Üstünel, Hatice Dingil, Yasemin Kaynar Nebile Demirci, Esma Üğüdücü, Esma İnce Çaka, Ayşek Tollu gözetiminde gösterilerini  başarıyla yerine getirdiler.

KOSTÜMLERİYLE BEĞENİ TOPLADILAR

Gazeteci Hüseyin Yetiş ve Eşi Halime Fidan Yetiş'in Arılar sınıfında eğitim gören kızı Gülüstan Cemre Yetiş ve Papatyalar sınıfında eğitim gören oğlu Samet Gökmen Yetiş başta olmak üzere koca yürekli minik öğrenciler kıyafetleriyle beğeni kazandılar. Okul öğrencileri öğretmenleri gözetiminde şarkılarla dans ederek cumhuriyet temalı şiirlerini içtenlikle ve heyecanla seslendirdiler. El emeği göz nuru öğrencilerin yaptıkları resimlerden dereceye girenlere ödülleri ve madalyaları Anaokulu Müdürü Fazilet Gökler tarafından   takdim edildi. Yapılan etkinliği Aydınlar Mahallesi Muhtarı Aydın Tuna başta olmak  üzere çok sayıda öğrenci velisi ilgiyle izlerken evlatlarının fotoğraf ve videolarını çektiler.

"CUMHURİ YETİMİZİ BİZLERE HEDİYE EDENLERE MİNNETTARIZ"

Mimar Melahat Öngen Anaokulu Müdürü Fazilet Gökler, Cumhuriyet Bayramının 99. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada  Cumhuriyeti armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına bu uğurda şehit ve gazi olan  tüm Mehmetçiklere şükranlarını sundu. Fazilet Gökler, " Bu vatan için canını verenlere haklarını asla ödeyemeyiz. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Nice yıllar Cumhuriyetimizin bayramını kutlamak  dileğiyle. " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.