EA Originals’ın yeni oyunu WILD HEARTS’tan yepyeni görüntüler!

TEKNOLOJİ 16.02.2023 - 09:19, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1753+ kez okundu.
 

EA Originals’ın yeni oyunu WILD HEARTS’tan yepyeni görüntüler!

EA Originals’ın ve KOEI TECMO’nun AAA kalitesindeki yeni ¨avcılık¨ oyunu WILD HEARTS'ın, oyuncuların kalesi olacak olan Minato Kasabası’yla ilgili yeni fragmanı yayınlandı!

WILD HEARTS oyuncularının sıklıkla ziyaret edeceği, Azuma’nın ¨merkezi kasabası¨ olarak nitelendirilen Minato için yayınlanan bu yeni fragmanda oyuncular, Minato’nun önemli sakinlerini tanıma imkanı buluyorlar. Şehrin altını üstüne getirmeyi hedefleyen ve sürekli bir tehdit oluşturan ¨Kemono¨ adındaki yaratıkları durdurmak için yardımına ihtiyaç duyacağımız kasaba halkı, bize bu serüvende çok büyük katkılar sağlayacak. Oyuncular, Kemonoları alt etmeyi başardıklarında, bu büyük yaratıklar Celestial Thread adındaki özel iplikleri geride bırakacak ve avcılar bunları birbirlerine bağlayarak, dikerek kendi işleri için kullanabilecekler. Aynı zamanda, avcılar, antik Karakuri teknolojisi ile Minato’yu ve halkını başlarına gelen büyük felaketten kurtarmaya çalışacaklar.   WILD HEARTS’ın yepyeni, Minato odaklı fragmanını buradan izleyebilir, seslendirme ekibiyle ilgili detaylara ise buradan ulaşabilirsiniz. PlayStation 5’te, Xbox Series X|S’te ve PC’de EA Uygulaması’nda, Steam’de ve Epic Games’te 17 Şubat 2023’te satışa çıkacak olan WILD HEARTS, hem dijital, hem de kutulu versiyona sahip olacak. Ülkemizdeki fiyatlandırmalar şu şekilde olacak: PC | EA Uygulaması, Steam, Epic Games: Standart Sürüm: 1199,99 TL (EA Play ile 1080 TL) Karakuri Sürümü: 1599,99 TL (EA Play ile 1440 TL)   KONSOL | PlayStation 5, Xbox Series X|S: Standart Sürüm: 1400 TL (EA Play ile 1260 TL) Karakuri Sürümü: 1700 TL (EA Play ile 1530 TL) Oyunu satın almak için bu adresi ziyaret edin: https://www.ea.com/en-gb/games/wild-hearts/wild-hearts/buy
EA Originals’ın ve KOEI TECMO’nun AAA kalitesindeki yeni ¨avcılık¨ oyunu WILD HEARTS'ın, oyuncuların kalesi olacak olan Minato Kasabası’yla ilgili yeni fragmanı yayınlandı!

WILD HEARTS oyuncularının sıklıkla ziyaret edeceği, Azuma’nın ¨merkezi kasabası¨ olarak nitelendirilen Minato için yayınlanan bu yeni fragmanda oyuncular, Minato’nun önemli sakinlerini tanıma imkanı buluyorlar. Şehrin altını üstüne getirmeyi hedefleyen ve sürekli bir tehdit oluşturan ¨Kemono¨ adındaki yaratıkları durdurmak için yardımına ihtiyaç duyacağımız kasaba halkı, bize bu serüvende çok büyük katkılar sağlayacak. Oyuncular, Kemonoları alt etmeyi başardıklarında, bu büyük yaratıklar Celestial Thread adındaki özel iplikleri geride bırakacak ve avcılar bunları birbirlerine bağlayarak, dikerek kendi işleri için kullanabilecekler. Aynı zamanda, avcılar, antik Karakuri teknolojisi ile Minato’yu ve halkını başlarına gelen büyük felaketten kurtarmaya çalışacaklar.

 

WILD HEARTS’ın yepyeni, Minato odaklı fragmanını buradan izleyebilir, seslendirme ekibiyle ilgili detaylara ise buradan ulaşabilirsiniz.


PlayStation 5’te, Xbox Series X|S’te ve PC’de EA Uygulaması’nda, Steam’de ve Epic Games’te 17 Şubat 2023’te satışa çıkacak olan WILD HEARTS, hem dijital, hem de kutulu versiyona sahip olacak.


Ülkemizdeki fiyatlandırmalar şu şekilde olacak:


PC EA Uygulaması, Steam, Epic Games:

Standart Sürüm: 1199,99 TL (EA Play ile 1080 TL)

Karakuri Sürümü: 1599,99 TL (EA Play ile 1440 TL)
 

KONSOL | PlayStation 5, Xbox Series X|S:

Standart Sürüm: 1400 TL (EA Play ile 1260 TL)

Karakuri Sürümü: 1700 TL (EA Play ile 1530 TL)

Oyunu satın almak için bu adresi ziyaret edin: https://www.ea.com/en-gb/games/wild-hearts/wild-hearts/buy

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.