akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Gazi Cüneyt Kaya'dan adaylık açıklaması.

GÜNDEM 30.08.2021 - 08:24, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1861+ kez okundu.
 

Gazi Cüneyt Kaya'dan adaylık açıklaması.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ADANA Şubesi başkanlığı 2022 yılı adaylığını açıklayan Gazi Cüneyt Kaya; Gazilerin, şehit ve gazi yakınlarının daima yanlarında olacağını söyledi.

Bu büyük destanı, direniş öyküsünü, onurlu bir mirası, askeri sanat eserini onurlu ve gururla kutluladığımız  Zafer gününde Gazi Cüneyt Kaya Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ADANA Şubesi başkanlığı 2022 yılı adaylığını açıklayan Gazi Cüneyt Kaya yaptıgı açıklamada; Bu kutlu Zafer gününde Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ADANA Şubesi başkanlığı 2022 yılı adaylığımı açıkladığımı tüm dost ve sevenlerime duyuruyorum. Dernek üyesi şehit aileleri ve gazi arkadaşlarımın her türlü maddi manevi ihtiyaçları için elimden geleni yapmaya çalışacagım. Çıktığımız bu yolda esas amacımız derneğimizin de vizyonu olan şehitlerimizin ve gazilerimizin aziz hatıralarını gelecek nesillere aktarmak.Hedefimiz bu derneğe ekibimizle birlikte daha da güç katmak. Önümüzdeki süreçte yapılacak, seçimlerde  teveccühünüz  ve sizlerin duasıyla bu göreve talibim. Adana'da birlik ve beraberlik içerisinde şehit analarımızın ve babalarımızın duaları gazilerimizin desteği ile başarılı olmak istiyoruz. ''Allah bizi çıktığımız bu yolda şehit ve gazi ailelerimize bizleri mahcup etmesin" dedi.  
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ADANA Şubesi başkanlığı 2022 yılı adaylığını açıklayan Gazi Cüneyt Kaya; Gazilerin, şehit ve gazi yakınlarının daima yanlarında olacağını söyledi.

Bu büyük destanı, direniş öyküsünü, onurlu bir mirası, askeri sanat eserini onurlu ve gururla kutluladığımız  Zafer gününde Gazi Cüneyt Kaya Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ADANA Şubesi başkanlığı 2022 yılı adaylığını açıklayan Gazi Cüneyt Kaya yaptıgı açıklamada;

Bu kutlu Zafer gününde Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ADANA Şubesi başkanlığı 2022 yılı adaylığımı açıkladığımı tüm dost ve sevenlerime duyuruyorum.

Dernek üyesi şehit aileleri ve gazi arkadaşlarımın her türlü maddi manevi ihtiyaçları için elimden geleni yapmaya çalışacagım.

Çıktığımız bu yolda esas amacımız derneğimizin de vizyonu olan şehitlerimizin ve gazilerimizin aziz hatıralarını gelecek nesillere aktarmak.Hedefimiz bu derneğe ekibimizle birlikte daha da güç katmak. Önümüzdeki süreçte yapılacak, seçimlerde  teveccühünüz  ve sizlerin duasıyla bu göreve talibim. Adana'da birlik ve beraberlik içerisinde şehit analarımızın ve babalarımızın duaları gazilerimizin desteği ile başarılı olmak istiyoruz.

''Allah bizi çıktığımız bu yolda şehit ve gazi ailelerimize bizleri mahcup etmesin" dedi.



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.