Adana’da çöken binaların molozları eşyalarıyla birlikte korunuyor

GÜNDEM 17.02.2023 - 09:44, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1304+ kez okundu.
 

Adana’da çöken binaların molozları eşyalarıyla birlikte korunuyor

Adana’da yıkılan binaların molozları Adana Büyükşehir Belediyesi’ne ait araçlarla Rüzgarlı Tepe olarak bilinen bölgeye getirildi. Binaların molozları ayrı alanlara dökülerek etiketlendirildi. Binalardan çıkan eşyalar, apartmanların isimleri önlerine levhalarla yazılarak yerleştirildi. Bölgedeki etiketlendirme ve güvenlik tedbirlerini denetleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Güvenlik görevlileri ve bizim arkadaşlarımız burayı çok titiz bir şekilde koruyorlar. Her apartmanın molozu ayrı ayrı döküldü ve eşyaları ayrı ayrı konuldu. Bu uzun süre böyle kalır ve korunur. Kimse endişe etmesin” dedi.

Adana’da yıkılan binaların molozları Adana Büyükşehir Belediyesi’ne ait araçlarla Rüzgarlı Tepe olarak bilinen bölgeye getirildi.

Binaların molozları ayrı alanlara dökülerek etiketlendirildi. Binalardan çıkan eşyalar, apartmanların isimleri önlerine levhalarla yazılarak yerleştirildi.

Bölgedeki etiketlendirme ve güvenlik tedbirlerini denetleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Güvenlik görevlileri ve bizim arkadaşlarımız burayı çok titiz bir şekilde koruyorlar. Her apartmanın molozu ayrı ayrı döküldü ve eşyaları ayrı ayrı konuldu. Bu uzun süre böyle kalır ve korunur. Kimse endişe etmesin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.