Dr. Suntur, “Şiddet en yakıcı sorun haline gelmiştir”

GÜNDEM 18.04.2024 - 00:59, Güncelleme: 18.04.2024 - 00:59 437 kez okundu.
 

Dr. Suntur, “Şiddet en yakıcı sorun haline gelmiştir”

DR. ERSİN ARSLAN ÖLDÜRÜLÜŞÜNÜN 12. YILINDA ANILDI

    Adana Tabip Odası Başkanı Dr. Ahmet Suntur, şiddetin en yakıcı sorun haline geldiğini, sağlıkta şiddet sona erene kadar mücadeleden vazgeçmeyeceklerini söyledi.   Adana Tabip Odası’nda bir araya gelen TTB 2. Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten, Adana Tabip Odası Yöneticileri ve hekimler adına basın açıklamasını okuyan Adana Tabip Odası Başkanı Dr. Ahmet Suntur, “Sağlıklı çalışma koşullarında, tükenmeden ve şiddet görmeden nitelikli sağlık hizmeti verebilmemiz için sağlık sisteminin daha eşitlikçi, toplumun sağlığını önceleyecek şekilde yeniden inşası zorunludur” dedi.
DR. ERSİN ARSLAN ÖLDÜRÜLÜŞÜNÜN 12. YILINDA ANILDI

 

 

Adana Tabip Odası Başkanı Dr. Ahmet Suntur, şiddetin en yakıcı sorun haline geldiğini, sağlıkta şiddet sona erene kadar mücadeleden vazgeçmeyeceklerini söyledi.

 

Adana Tabip Odası’nda bir araya gelen TTB 2. Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten, Adana Tabip Odası Yöneticileri ve hekimler adına basın açıklamasını okuyan Adana Tabip Odası Başkanı Dr. Ahmet Suntur, “Sağlıklı çalışma koşullarında, tükenmeden ve şiddet görmeden nitelikli sağlık hizmeti verebilmemiz için sağlık sisteminin daha eşitlikçi, toplumun sağlığını önceleyecek şekilde yeniden inşası zorunludur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.