“Adana, Türkiye’nin lider şehirlerinden biri olmak zorunda”

EKONOMİ 29.04.2024 - 08:07, Güncelleme: 29.04.2024 - 08:07 367 kez okundu.
 

“Adana, Türkiye’nin lider şehirlerinden biri olmak zorunda”

Şahin Bilgiç, “Adana, Türkiye’nin lider şehirlerinden biri olmak zorunda”

  CİDDİ TEDBİRLER ŞART   Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Şahin Bilgiç, 2024 Yılı Nisan Ayı Olağan Meclis toplantısında yaptığı konuşmada Adana’nın Türkiye’nin lider şehri, parlayan yıldızı olması için en tepeden tabana kadar tüm yöneticilerin zaman kaybetmeden ciddi tedbirler alması, gayretler göstermesi gerektiğini söyledi.   OSMAN BAĞIŞ, “SU VE TOPRAK HEPİMİZİN GELECEĞİDİR!” Sulanamayan tarım arazilerinin Milli Ekonomi için bir kayıp olduğuna dikkat çeken ATB Meclis Başkanı Osman Bağış, “Su ve toprak hepimizin geleceğidir. Bölgemizde tarımsal sulama başladı. Bölgemizde tarımsal sulama maksatlı su kullanımı, toplam su kullanım içerisindeki payı yüzde 77’dir. Bu nedenle tarımsal sulama verimliliğinin iyileştirilmesi neticesinde; elde edilecek su tasarrufu önem arzetmektedir. Sulama sistemlerinin modernizasyonunun sağlanması ve yüksek teknolojinin kullanılması su tasarrufunu arttıracaktır. Su kaynaklarını korumak ve kuraklıkla mücadele etmek devletin görevi olduğu kadar bireylerinde sorumluluğundadır. Damlama ve yağmurlama metotlarıyla sulama yapılan alanlarda yüzde 60’ın üzerinde su tasarrufu sağlanabilmektedir. Her damla suya sahip çıkarak gelecek nesillere aktarmak hepimizin görevidir.” dedi.
Şahin Bilgiç, “Adana, Türkiye’nin lider şehirlerinden biri olmak zorunda”

 

CİDDİ TEDBİRLER ŞART

 

Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Şahin Bilgiç, 2024 Yılı Nisan Ayı Olağan Meclis toplantısında yaptığı konuşmada Adana’nın Türkiye’nin lider şehri, parlayan yıldızı olması için en tepeden tabana kadar tüm yöneticilerin zaman kaybetmeden ciddi tedbirler alması, gayretler göstermesi gerektiğini söyledi.

 

OSMAN BAĞIŞ, “SU VE TOPRAK HEPİMİZİN GELECEĞİDİR!”

Sulanamayan tarım arazilerinin Milli Ekonomi için bir kayıp olduğuna dikkat çeken ATB Meclis Başkanı Osman Bağış, “Su ve toprak hepimizin geleceğidir. Bölgemizde tarımsal sulama başladı. Bölgemizde tarımsal sulama maksatlı su kullanımı, toplam su kullanım içerisindeki payı yüzde 77’dir. Bu nedenle tarımsal sulama verimliliğinin iyileştirilmesi neticesinde; elde edilecek su tasarrufu önem arzetmektedir. Sulama sistemlerinin modernizasyonunun sağlanması ve yüksek teknolojinin kullanılması su tasarrufunu arttıracaktır. Su kaynaklarını korumak ve kuraklıkla mücadele etmek devletin görevi olduğu kadar bireylerinde sorumluluğundadır. Damlama ve yağmurlama metotlarıyla sulama yapılan alanlarda yüzde 60’ın üzerinde su tasarrufu sağlanabilmektedir. Her damla suya sahip çıkarak gelecek nesillere aktarmak hepimizin görevidir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.