akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

"Zulme boyun eğmedik, eğmeyeceğiz!"

GÜNDEM 05.01.2021 - 11:25, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2102+ kez okundu.
 

"Zulme boyun eğmedik, eğmeyeceğiz!"

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’dan 5 Ocak mesajı!.. "83 milyon olarak kardeşlik hukukumuzu ebediyen yaşamaya ve yaşatmaya, her karışı şehit kanıyla sulanmış kutlu vatanımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz."   "Zulme boyun eğmedik, eğmeyeceğiz!"   "Husumete, ihanete geçit vermeyeceğiz!"   ADANA - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "83 milyon olarak kardeşlik hukukumuzu ebediyen yaşamaya ve yaşatmaya, her karışı şehit kanıyla sulanmış kutlu vatanımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz." mesajı verdi. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana'nın işgalden kurtarılışının 99. yılı münasebetiyle yayımladığı mesajda, "Yüce Allah düşmana, haine fırsat vermesin, bu toprakları namertlere çiğnetmesin" dedi. "ADANA, MİLLİ MÜCADELEYE İLHAM OLDU" Avcı, mesajında şunları söyledi: "Bir asır önce diğer birçok ilimiz olduğu gibi Adana'mız da işgal edildi. Fransızlar ve onlara uşaklık eden Ermeni çetelerce şehrimiz yakıldı, yıkıldı, yağmalandı; insanlarımız acımasızca katledildi. Sistematik bir katliama tabi tutulan Adana çok acılar çekti. Dayanılmaz zulümlere 'Artık yeter' diyerek ayağa kalkan ecdadımız, işgalcileri ve işbirlikçi hainleri şehirden kovdu. Adana'nın destansı kahramanlığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde başlatılan Milli Mücadele'ye de ilham oldu." "HUSUMETE, İHANETE GEÇİT VERMEYECEĞİZ" Bünyamin Avcı "99 yıl önce işgale ve ihanete karşı direnen ve sömürgeci işgalcileri kovan Adana olarak haklı bir gururu yaşıyoruz. Türk Milleti olarak dün zulme boyun eğmedik, bugün de eğmeyeceğiz; husumete, ihanete asla geçit vermeyeceğiz. Her yerde hakkı müdafaa eden Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti, dünden daha iri, daha diridir; her türlü zilleti ezecek güce sahiptir. 83 milyon olarak kardeşlik hukukumuzu ebediyen yaşamaya ve yaşatmaya, her karışı şehit kanıyla sulanmış kutlu vatanımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı. "RUHLARI ŞAD OLSUN" MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, mesajını şöyle bitirdi: "Bu duygu ve düşüncelerle, kıymetli hemşehrilerimin bayramlarını içtenlikte Kutluyorum. Bizlere haklı gururu yaşatan, Milli Mücadelemize önderlik eden Cumhuriyetimizin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi; Kara Fatma, İbo Osman, Sinanpaşa, Şeyh Cemil Nardalı, Gani Girici, Gizik Duran, Ahmet Remzi Yüreğir ve tüm kahramanlarımızı,  Adana’mızın kurtuluş gününde Bayrak Şiiri'ni bizlere armağan eden merhum  Arif Nihat Asya'yı bu vesileyle rahmetle, minnetle, saygıyla, dualarla anıyorum; Ruhları şad olsun!"

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’dan 5 Ocak mesajı!..

"83 milyon olarak kardeşlik hukukumuzu ebediyen yaşamaya ve yaşatmaya, her karışı şehit kanıyla sulanmış kutlu vatanımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz."

 

"Zulme boyun eğmedik, eğmeyeceğiz!"

 

"Husumete, ihanete geçit vermeyeceğiz!"

 

ADANA - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "83 milyon olarak kardeşlik hukukumuzu ebediyen yaşamaya ve yaşatmaya, her karışı şehit kanıyla sulanmış kutlu vatanımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz." mesajı verdi.

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana'nın işgalden kurtarılışının 99. yılı münasebetiyle yayımladığı mesajda, "Yüce Allah düşmana, haine fırsat vermesin, bu toprakları namertlere çiğnetmesin" dedi.

"ADANA, MİLLİ MÜCADELEYE İLHAM OLDU"

Avcı, mesajında şunları söyledi: "Bir asır önce diğer birçok ilimiz olduğu gibi Adana'mız da işgal edildi. Fransızlar ve onlara uşaklık eden Ermeni çetelerce şehrimiz yakıldı, yıkıldı, yağmalandı; insanlarımız acımasızca katledildi. Sistematik bir katliama tabi tutulan Adana çok acılar çekti. Dayanılmaz zulümlere 'Artık yeter' diyerek ayağa kalkan ecdadımız, işgalcileri ve işbirlikçi hainleri şehirden kovdu. Adana'nın destansı kahramanlığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde başlatılan Milli Mücadele'ye de ilham oldu."

"HUSUMETE, İHANETE GEÇİT VERMEYECEĞİZ"

Bünyamin Avcı "99 yıl önce işgale ve ihanete karşı direnen ve sömürgeci işgalcileri kovan Adana olarak haklı bir gururu yaşıyoruz. Türk Milleti olarak dün zulme boyun eğmedik, bugün de eğmeyeceğiz; husumete, ihanete asla geçit vermeyeceğiz. Her yerde hakkı müdafaa

eden Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti, dünden daha iri, daha diridir; her türlü zilleti ezecek güce sahiptir. 83 milyon olarak kardeşlik hukukumuzu ebediyen yaşamaya ve yaşatmaya, her karışı şehit kanıyla sulanmış kutlu vatanımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz."

ifadesini kullandı.

"RUHLARI ŞAD OLSUN"

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, mesajını şöyle bitirdi: "Bu duygu ve düşüncelerle, kıymetli hemşehrilerimin bayramlarını içtenlikte Kutluyorum. Bizlere haklı gururu yaşatan, Milli Mücadelemize önderlik eden Cumhuriyetimizin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi; Kara Fatma, İbo Osman, Sinanpaşa, Şeyh Cemil Nardalı, Gani Girici, Gizik Duran, Ahmet Remzi Yüreğir ve tüm kahramanlarımızı,  Adana’mızın kurtuluş gününde Bayrak Şiiri'ni bizlere armağan eden merhum  Arif Nihat Asya'yı bu vesileyle rahmetle, minnetle, saygıyla, dualarla anıyorum; Ruhları şad olsun!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.