ZİŞAN TEMİZ KANSERE YENİK DÜŞTÜ

DİĞER 28.12.2020 - 22:20, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1725+ kez okundu.
 

ZİŞAN TEMİZ KANSERE YENİK DÜŞTÜ

  Bir döneme damgasını vuran TEMPO Televizyonu'nun kurucusu Zişan Temiz yaşama veda etti. Adana'da kurulan ilk yerel televizyon kanallarından biri olan Tempo TV, uzun zaman Adanalıların sesi olmuştu. Tempo TV'nin kurucusu, eski müteahhit, işadamı Zişan Temiz 8 aydır bağırsak kanseri tedavisi görüyordu. Ancak, geçtiğimiz cuma günü 25 Aralık 2020 de kansere yenik düştü. 61 yaşında hastalıktan kurtulamayarak evinde yaşamını yitiren Zişan Temiz, yardımseverliği ve iyilikleri ile Adanalılar tarafından sevilen bir simaydı.  Nihan Temiz ile evli olan merhum Zişan Temiz’in iki oğlu vardı.    Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

 

Bir döneme damgasını vuran TEMPO Televizyonu'nun kurucusu Zişan Temiz yaşama veda etti. Adana'da kurulan ilk yerel televizyon kanallarından biri olan Tempo TV, uzun zaman Adanalıların sesi olmuştu.

Tempo TV'nin kurucusu, eski müteahhit, işadamı Zişan Temiz 8 aydır bağırsak kanseri tedavisi görüyordu. Ancak, geçtiğimiz cuma günü 25 Aralık 2020 de kansere yenik düştü. 61 yaşında hastalıktan kurtulamayarak evinde yaşamını yitiren Zişan Temiz, yardımseverliği ve iyilikleri ile Adanalılar tarafından sevilen bir simaydı. 

Nihan Temiz ile evli olan merhum Zişan Temiz’in iki oğlu vardı. 

 

Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.