Deprem Öncelikli İstihdam Seferberliği

GÜNDEM 16.02.2023 - 12:15, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1684+ kez okundu.
 

Deprem Öncelikli İstihdam Seferberliği

Secretcv.com “Deprem Öncelikli İstihdam Seferberliği”ni hayata geçirdi

Secretcv.com, ülkece yaşadığımız deprem felaketinin ardından yaralarımızı sarmak için çabaladığımız bu zorlu dönemde, depremden etkilenen ve iş arayanların istihdama geri kazandırılabilmesini amaçlayan “Deprem Öncelikli İstihdam Seferberliği“ni hayata geçirdi. Bu proje kapsamında, depremden etkilenen ve iş arayan kişilerle istihdama katkı sağlamak isteyen firmaları buluşturan bir sistem geliştiren Secretcv.com, Deprem Öncelikli İstihdam Havuzu ile öncelikli istihdam olanağı sunuyor.   Deprem Öncelikli İstihdam Havuzu Nedir?   Depremden etkilenen, hayatını yeniden kurmak için iş arayanların CV’leri özel bir havuzda toplanıyor. Türkiye’deki tüm firmalara ücretsiz olarak açılan bu özel havuzda, depremden etkilenenleri öncelikli işe almak isteyen firmalar, ihtiyaç duyulan pozisyona göre arama yapabiliyor.   Firmalar ilanı yayınlarken, sadece depremden etkilenen adayları işe alacağını belirtebiliyor.   Depremden Etkilenen ve İş Arayan Adaylar Ne Yapmalı?   Secretcv.com’da CV’si olan adaylar CV güncelleme adımında depremzede olduklarını seçiyor. CV’si olmayan adaylar ise CV oluşturup depremzede olduklarını bildiriyor.   Adaylar, firmaların yayınladığı deprem öncelikli ilanlara başvurabiliyor. Firmalar ise genel veri tabanında herhangi bir pozisyonla ilgili arama yaptıklarında, depremden etkilenen öncelikli adayların CV’lerini görüntüleyebiliyor.     Depremden Etkilenen Adayları İşe Almak İsteyen Firmalar Nasıl Destek Olabilir?   Secretcv’ de aktif üyeliği olan firmalar iş ilanlarını hazırlarken Deprem öncelikli ilan seçeneğini seçebilir ve ücretsiz olarak ilan yayınlayabilirler. Depremden etkilendiğini belirten adayların CV’lerinden oluşan özel havuzda ücretsiz arama yaparak işe alım süreçlerini başlatabilirler.   Secretcv’ de üyeliği olmayan firmalar ise ücretsiz ilan yayınlama ve özel havuzda arama yapmak için Secretcv.com’daki yönlendirme adımlarını takip ederek ücretsiz üyelik oluşturabilirler.
Secretcv.com “Deprem Öncelikli İstihdam Seferberliği”ni hayata geçirdi

Secretcv.com, ülkece yaşadığımız deprem felaketinin ardından yaralarımızı sarmak için çabaladığımız bu zorlu dönemde, depremden etkilenen ve iş arayanların istihdama geri kazandırılabilmesini amaçlayan “Deprem Öncelikli İstihdam Seferberliği“ni hayata geçirdi.

Bu proje kapsamında, depremden etkilenen ve iş arayan kişilerle istihdama katkı sağlamak isteyen firmaları buluşturan bir sistem geliştiren Secretcv.com, Deprem Öncelikli İstihdam Havuzu ile öncelikli istihdam olanağı sunuyor.
 

Deprem Öncelikli İstihdam Havuzu Nedir?

 

Depremden etkilenen, hayatını yeniden kurmak için iş arayanların CVleri özel bir havuzda toplanıyor. Türkiyedeki tüm firmalara ücretsiz olarak açılan bu özel havuzda, depremden etkilenenleri öncelikli işe almak isteyen firmalar, ihtiyaç duyulan pozisyona göre arama yapabiliyor.

 

Firmalar ilanı yayınlarken, sadece depremden etkilenen adayları işe alacağını belirtebiliyor.

 

Depremden Etkilenen ve İş Arayan Adaylar Ne Yapmalı?

 

Secretcv.comda CVsi olan adaylar CV güncelleme adımında depremzede olduklarını seçiyor. CVsi olmayan adaylar ise CV oluşturup depremzede olduklarını bildiriyor.

 

Adaylar, firmaların yayınladığı deprem öncelikli ilanlara başvurabiliyor. Firmalar ise genel veri tabanında herhangi bir pozisyonla ilgili arama yaptıklarında, depremden etkilenen öncelikli adayların CVlerini görüntüleyebiliyor.

 

 

Depremden Etkilenen Adayları İşe Almak İsteyen Firmalar Nasıl Destek Olabilir?

 

Secretcv’ de aktif üyeliği olan firmalar iş ilanlarını hazırlarken Deprem öncelikli ilan seçeneğini seçebilir ve ücretsiz olarak ilan yayınlayabilirler.


Depremden etkilendiğini belirten adayların CVlerinden oluşan özel havuzda ücretsiz arama yaparak işe alım süreçlerini başlatabilirler.

 

Secretcv’ de üyeliği olmayan firmalar ise ücretsiz ilan yayınlama ve özel havuzda arama yapmak için Secretcv.comdaki yönlendirme adımlarını takip ederek ücretsiz üyelik oluşturabilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.