Zeydan Karalar, “Emeğimiz de ve ömrümüz de Adanalıya feda olsun.”

GÜNDEM 11.08.2022 - 06:28, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1275+ kez okundu.
 

Zeydan Karalar, “Emeğimiz de ve ömrümüz de Adanalıya feda olsun.”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Yaz Yüzme Kursu’nda öğrenciler ve aileleriyle bir araya geldi. Sulama kanallarında, nehir ve göllerde uzun yıllardır yaz aylarında meydana gelen boğulma olayları nedeniyle Adana Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları kapsamında faaliyet gösteren yüzme havuzlarının büyük önem taşıdığını belirten Başkan Zeydan Karalar, “Buraya gelen çocuklarımız mutlu, annelerinin kafası rahat. Dolayısıyla biz de mutluyuz” dedi. BİR ÇOCUĞUMUZUN BİLE HAYATINI KURTARMAK ÇOK ÖNEMLİ Seyhan Belediyesi’ndeyken başlattıkları portatif yüzme havuzu uygulamasıyla boğulmaların azaldığını hatırlatan Başkan Zeydan Karalar, “Biz bu uygulamayla bir çocuğumuzun bile hayatını kurtarmışsak çok önemlidir. Şu anda atıl olan havuzlarımızın tamamını devreye aldık. Arıtması olmayanların arıtmasını yapıp eğitime açıyoruz. Bu havuzlarımızdan birini de Sarıçam ilçemize getirdik” dedi. Başkan Zeydan Karalar, Sarıçam’ın modern şekilde büyüme ve gelişme şansı olan bir yerleşim birimi olduğunu belirterek, bunu gerçekleştirmek için çalıştıklarını belirtti.  İlçede açılacak kreşlerle, yapılan ve yapılacak diğer hizmetlerle ilgili bilgi veren Başkan Zeydan Karalar, ilçenin çehresini değiştirecek yol, park ve altyapı hizmetlerini anlattı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Yaz Yüzme Kursu’nda öğrenciler ve aileleriyle bir araya geldi.

Sulama kanallarında, nehir ve göllerde uzun yıllardır yaz aylarında meydana gelen boğulma olayları nedeniyle Adana Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları kapsamında faaliyet gösteren yüzme havuzlarının büyük önem taşıdığını belirten Başkan Zeydan Karalar, “Buraya gelen çocuklarımız mutlu, annelerinin kafası rahat. Dolayısıyla biz de mutluyuz” dedi.

BİR ÇOCUĞUMUZUN BİLE HAYATINI KURTARMAK ÇOK ÖNEMLİ

Seyhan Belediyesi’ndeyken başlattıkları portatif yüzme havuzu uygulamasıyla boğulmaların azaldığını hatırlatan Başkan Zeydan Karalar, “Biz bu uygulamayla bir çocuğumuzun bile hayatını kurtarmışsak çok önemlidir. Şu anda atıl olan havuzlarımızın tamamını devreye aldık. Arıtması olmayanların arıtmasını yapıp eğitime açıyoruz. Bu havuzlarımızdan birini de Sarıçam ilçemize getirdik” dedi.

Başkan Zeydan Karalar, Sarıçam’ın modern şekilde büyüme ve gelişme şansı olan bir yerleşim birimi olduğunu belirterek, bunu gerçekleştirmek için çalıştıklarını belirtti. 

İlçede açılacak kreşlerle, yapılan ve yapılacak diğer hizmetlerle ilgili bilgi veren Başkan Zeydan Karalar, ilçenin çehresini değiştirecek yol, park ve altyapı hizmetlerini anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.