akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Zeydan Karalar, Ceyhan’ın sorunlarını çözmeye kararlı

SİYASET 12.06.2021 - 14:32, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2276+ kez okundu.
 

Zeydan Karalar, Ceyhan’ın sorunlarını çözmeye kararlı

Zeydan Karalar, Ceyhan’ın sorunlarını çözmeye kararlı   Başkan Zeydan Karalar, Ceyhan’da asfalt çalışmalarını inceledi, vatandaşla bir araya geldi, sorun dinledi, sohbet etti.   Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ceyhan ilçesinde asfalt çalışmalarını inceledi, esnaf ziyaretinde bulundu, vatandaşlarla sohbet etti. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’le birlikte Hamide ve Pamukeli caddelerinde incelemelerde bulunan, vatandaşla bir araya gelen Başkan Zeydan Karalar, “Ceyhan’a çok önem veriyoruz. Başkan da bizi sık sık eksiklerin giderilmesi, yolların yapılması ile ilgili arıyor zaten. Ceyhan’da yapacağımız işleri ihaleye çıkmamızın ardından, ilgili kurumun onayından sonra harekete geçebiliyoruz. Her şey yolunda giderse, su isale hattı çalışmamızdan dolayı kazdığımız yerleri eylül ayında bitirmiş olacağız. Yeni açacağımız bulvar ve yollar için de çalışmalarımız sürüyor” dedi. HAMİDİYE VE PAMUKELİ CADDELERİNDE ASFALT ÇALIŞMASI Hamide Caddesi üzerinde yamalama çalışmalarının tamamlamasının ardından ekipler 500 metre uzunluğunda 2 metre genişliğindeki Rıfat Çetinsoy Caddesi’nde çalışmalarına devam edecek. 1000 metre uzunluğunda 8 metre genişliğindeki Pamukeli Caddesi’nde freze çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, 1200 metre uzunluğunda 8 metre genişliğindeki Oktar Cirit Caddesi’nde de parke taşının kaldırılmasının ardından Bitümlü Sıcak Asfalt Kaplama (BSK) işlemine geçecek.  

Zeydan Karalar, Ceyhan’ın sorunlarını çözmeye kararlı

 

Başkan Zeydan Karalar, Ceyhan’da asfalt çalışmalarını inceledi, vatandaşla bir araya geldi, sorun dinledi, sohbet etti.

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ceyhan ilçesinde asfalt çalışmalarını inceledi, esnaf ziyaretinde bulundu, vatandaşlarla sohbet etti.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’le birlikte Hamide ve Pamukeli caddelerinde incelemelerde bulunan, vatandaşla bir araya gelen Başkan Zeydan Karalar, “Ceyhan’a çok önem veriyoruz. Başkan da bizi sık sık eksiklerin giderilmesi, yolların yapılması ile ilgili arıyor zaten. Ceyhan’da yapacağımız işleri ihaleye çıkmamızın ardından, ilgili kurumun onayından sonra harekete geçebiliyoruz. Her şey yolunda giderse, su isale hattı çalışmamızdan dolayı kazdığımız yerleri eylül ayında bitirmiş olacağız. Yeni açacağımız bulvar ve yollar için de çalışmalarımız sürüyor” dedi.

HAMİDİYE VE PAMUKELİ CADDELERİNDE ASFALT ÇALIŞMASI

Hamide Caddesi üzerinde yamalama çalışmalarının tamamlamasının ardından ekipler 500 metre uzunluğunda 2 metre genişliğindeki Rıfat Çetinsoy Caddesi’nde çalışmalarına devam edecek. 1000 metre uzunluğunda 8 metre genişliğindeki Pamukeli Caddesi’nde freze çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, 1200 metre uzunluğunda 8 metre genişliğindeki Oktar Cirit Caddesi’nde de parke taşının kaldırılmasının ardından Bitümlü Sıcak Asfalt Kaplama (BSK) işlemine geçecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.